Нові можливості SingularityDAO з токенізованими RWAs

Нові можливості SingularityDAO з токенізованими RWAs

SingularityDAO розширює пропозиції DeFi з токенізованими RWAs

SingularityDAO, децентралізований протокол управління портфелем, уклав партнерство з Cogito Finance для інтеграції Real World Assets (RWAs) в його майбутні AI-силові DynaVaults v2, згідно з останньою інформацією, поділеною з Finbold у середу, 18 вересня.

Співпраця спрямована на поєднання децентралізованої фінансової системи (DeFi) з традиційною фінансовою системою (TradFi), розробивши інноваційні, відповідні on-chain фінансові продукти.

Маріо Казірагі, співзасновник SingularityDAO та виконавчий директор Альянсу штучного суперінтелекту, прокоментував інтеграцію, заявивши:

“Інтеграція Cogito Finance розширює мету SingularityDAO надати доступ до відкритої фінансової системи. По мірі того, як TradFi і DeFi конвергують, місії SingularityDAO та Cogito налагоджують синергію. Інноваційна рамка RWA від Cogito відіграє важливу роль у цьому. Шляхом інтеграції наших продуктів ми можемо запропонувати користувачам більш цілісну пропозицію, зробивши значний крок у передовій в фінансовій системі Web 3.0 на користь всіх, а також ширшої екосистеми ASI.`

Не використаний потенціал для RWAs

Токенізація RWAs стає еміційним трендом у DeFi, багато експертів галузі вважають, що повний потенціал токенізованих RWAs залишається невідкритим.

Токенізовані RWAs від Cogito Finance міняються на ERC-20 токени на Ethereum (Optimism, Arbitrum, Base та Polygon) та підтримуються в співвідношенні 1:1 активами.

Хоча транзакції, такі як щоденна чиста вартість активів (NAV), виконуються поза ланцюжком, вони реєструються на блокчейні, що дозволяє інвесторам в реальному часі контролювати вартість свого портфелю.

Завдяки включенню пропозицій від Cogito, SingularityDAO матиме ширший доступ до токенізованих RWAs та зможе забезпечити кращі цифрові рішення управління.

Нові низькі до середніх ризиків інвестиційні можливості

TFUND від Cogito, токенізований казначейський біл, пропонує можливість низькоризикових інвестицій з високою ліквідністю та короткостроковими термінами погашення від 0 до 3 місяців.

Cogito також надає GFUND, середньоризикові зелені облігації, які підтримують ESG-проекти, та XFUND, який фокусується на секторах високого зростання, таких як штучний інтелект (AI).

AI-енейблед менеджмент активами від SingularityDAO, спільно з токенізованими активами від Cogito, створять хранилища, які пропонують користувачам DeFi нові способи доступу до доходів, отриманих від активів TradFi.

Клоріс Чен, генеральний директор Cogito Finance, зауважив, що завдяки передовим системам штучного інтелекту та машинного навчання SingularityDAO управляє власні портфельні хранилища, надаючи високоякісне джерело доходу, контролюючи кредитні та контрагентські ризики.

Інтеграція регульованих on-chain хранилищ пропонує вищі доходи від RWAs, покращуючи доступність, безпеку та відповідність для інвесторів.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть