Нова стабільна монета Euler Finance - Maxi

Нова стабільна монета Euler Finance - Maxi

Euler Finance, децентралізована платформа для кредитування у сфері децентралізованих фінансів, оголосила про запуск нового гібридного токена під назвою Maxi.

Команда Euler Labs, яка стоїть за децентралізованим протоколом кредитування у фінансах на Ethereum (ETH), оголосила про це розробку 16 вересня. Maxi, як пояснила платформа в повідомленні на X, є індивідуальним кредитним продуктом, призначеним для надання користувачам більшої капітальної ефективності. Стабільна монета, підтримана рядом активів.

Maxi - це стабільна монета, ключовими особливостями якої є поєднання активів та хресколатералізація як для збільшення капітальної ефективності, так і для обмеження ризиків, повідомила Euler Finance.

Щодо активів, які підтримують нову стабільну монету, Euler розкрила, що до них входять токенізовані державні рахунки, токени, що приносять дохід, синтетичні долари та стабільні монети, підтримані фіатними коштами. Зокрема, Maxi стартує з активами, які підтримують його вартість, включаючи токенізований доларовий рахунок Ondo Finance (ONDO) Ondo U.S. Dollar Yield (USDY) та реальний актив, підтриманий стабільною монетою Usual Money USD0.

Інші активи - це синтетичний долар USDe та долари, які приносять дохід, sUSDe та stUSD від Ethena (ENA). Ще одним активом є стабільна монета USDC (USDC) від Circle.

Евлер запускає програму стимулювання, що дозволяє користувачам закластірувати sUSDe та USDe, щоб заробити сейти від Ethena. Учасники мережі також можуть позичати або позичати з USD0, щоб отримати Usual Money Pills, або stUSD, щоб заробити власний жетон протоколу Angle ANGLE. Користувачі, які позичають USDC, отримають Euler XP.

Компанія K3 Capital серед фірм, які допомагають забезпечити сховища Maxi

Згідно з Euler Labs, інституційний фондовий менеджер K3 Capital, платформа для інвестування в цифрові активи MEV Capital та провайдер досліджень у галузі децентралізованих фінансів Re7 Capital активно будуть керувати сховищами Maxi.

Ці компанії будуть відстежувати та налаштовувати параметри сховища, де це можливо, для досягнення максимальної ефективності та безпеки, зауважила Euler Labs.

У березні 2023 року Euler Finance постраждала від атаки з використанням «швидкого кредиту», із зловмисником втратили 197 мільйонів доларів криптовалюти на той час. Вкрадені активи включали Dai (DAI), обгорнений біткоіном (WBTC), закладений Ethereum на Lido (stETH) та USDC.

Хакер, однак, повернув більшість коштів, загалом понад 177 мільйонів доларів були відновлені до початку квітня 2023 року.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть