Проект DeFi з консультантами: хвиля оголошень і очікування запуску

Проект DeFi з консультантами: хвиля оголошень і очікування запуску

Проект DeFi, підтриманий Трампом, залучає співзасновника Scroll в якості консультанта

Проект World Liberty Financial (WLFI) оголосив, що Сенді Пенг, співзасновник Scroll, став їх новим консультантом 15 вересня. WLFI - це децентралізований протокол додатків, підтриманий сім`єю колишнього президента США Дональда Трампа.

Пенг має досвід роботи як партнер в Гонконгській фірмі Fission Capital та як асоційований директор в Комісії з цінних паперів та ф`ючерсів Гонконгу (SFC).

Хвиля оголошень консультантів

Зазначимо, що Пенг стала останнім ім`ям у списку консультантів, який оголошувався командою WLFI з 30 серпня. Корі Каплан, співзасновник та творець протоколу багатоланцюжкового грошового ринку, був першим іменем, оголошеним проектом.

Олексій Дулуб, засновник безпечного відкритого браузерного розширення Web3 Antivirus та провайдера послуг, спрямованих на Web3, PixelPlex, був оголошений другим консультантом WLFI X профілю 5 вересня.

Огл був третім іменем, що було розкрите WLFI 7 вересня. Він є співзасновником екосистеми блокчейну Glue та безпечним експертом, який брав участь у зусилах щодо повернення коштів зі злому, таких як Euler, Curve та Kyberswap.

Рафаель Якобі, керуючий партнер у юридичній фірмі The Crypto Lawyers, спрямованій на криптовалюту, був названий 10 вересня четвертим консультантом WLFI. За дописом, Якобі надасть експертність у питаннях регулювання.

П`ятим і останнім до оголошення Пенг було ім`я Люка Пірсона, генерального партнера венчурного фонду Polychain з 2021 року.

Близько до запуску, немає докладних відомостей

Децентралізований фінансовий (DeFi) проект WLFI здобув увагу після того, як стало відомо про участь синів Трампа Єріка Трампа та Дональда Трампа молодшого.

Проте, незважаючи на очікування його запуску 16 вересня з прямим етером, який проводився Дональдом Трампом, інформації про проект залишаються нечіткими.

В серії публікацій, зроблених 4 вересня, команда WLFI повідомила, що вони співпрацюють з фірмами з криптобезпеки, такими як Zokyo, Fuzzland, PeckShielf та BlockSec, щоб переконатися в безпеці кодів для їх розумних контрактів.

Більше того, було розкрито, що вони, ймовірно, співпрацюють з грошовим ринком Aave, щоб побудувати `платформу, яка встановлює нові стандарти та переносять усі DeFi вперед`.

Команда WLFI заявила, що їхня місія - `зробити криптовалюту та Америку великими` за допомогою прийняття стабільних монет та DeFi.

`Ось чому стабільні монети мають значення: ми хочемо, щоб стабільні монети, пов`язані з доларом США, залишалися світовим рівнем вирішення протягом наступних 100 років. Долар США був основою глобальних фінансів десятиліттями, але його зараз атакує іноземні держави.`

У результаті команда WLFI вважає, що поширення прийняття стабільних монет, прив`язаних до долара США, допоможе зберегти домінування США на глобальній арені.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть