Топ 5 Джерел для Аналізу Ліквідності Пулів у DeFi

Топ 5 Джерел для Аналізу Ліквідності Пулів у DeFi

Розкриття Схованих Скарбів: Топ 5 Джерел, Які Революціонізують Дані про Ліквідність Пулів

Нові платформи розробляються для надання важливих даних про ліквідність пулів для швидко зростаючого ринку DeFi. Кожен сайт надає різні способи збору даних – від аналітики на основі API до запитів, створених користувачами. Також важливо зазначити, що проблема якості даних залишається значущою проблемою через специфіку ринку криптовалют.

По мірі того, як простір DeFi продовжує розвиватися з неймовірною швидкістю, нові дослідження показали, що доступність точних та своєчасних даних про ліквідність пулів є надзвичайно важливою. У цьому контексті, з урахуванням розвитку екосистеми DeFi, інвестори та аналітики все більше використовують конкретні платформи для відстеження ринку та аналізу продуктивності пулів.

  • Bitquery Pools API: Неперевершена Точність Даних
  • Bitquery Pools API вийшло на висоту та пропонує найбільш обширні дані про ліквідність пулів. Це розгортає аналітику в реальному часі метрик пулів на кількох блокчейн мережах, що є корисним для користувачів.

  • Dune Analytics: Демократизація Аналізу Даних
  • Dune Analytics себе відрізняє, дозволяючи користувачам створювати та публікувати свій Власний Запит. Цей підхід відкриває можливість залучення користувачів до даних у ліквідних пулах, стимулюючи інновації в типах аналізу.

  • Uniswap Info: Внутрішній Огляд від Піонера DeFi
  • Uniswap має вбудований інструмент аналізу, який надає користувачам прямий доступ до мережі глобальних ліквідних пулів компанії. Платформа використовує фундаментальні дані для представлення іншої частини ринку децентралізованої фінансової сфери.

  • Sushiswap Analytics: Розширення Горизонту Даних
  • Sushiswap Analytics еволюціонував з попередніх аналітичних досліджень, маючи більше метрик та візуалізацій. Через акцент на користувацький досвід, платформа зробила великі та структуровані набори даних більш зрозумілими для широкої громадськості.

  • Zapper: Агрегація Даних DeFi
  • Zapper прийняв всеосяжний погляд на аналітику DeFi, витягуючи інформацію з різних протоколів. З такою перспективою користувачі можуть відслідковувати стан ліквідності на різних платформах під одним вікном.

Ці платформи можна розглядати як фундаментально різні підходи до аналізу даних про ліквідність пулів в контексті DeFi, кожен з яких надає відмінні перспективи на простір DeFi. Це свідчить про зростаючу потребу в покращених аналітичних здібностях в області криптовалют.

Аналітики ринку заявили, що навіть тоді, коли ці платформи надають корисну інформацію, коливання цін на криптовалюту та структура та функціонування додатків DeFi залишаються проблемою.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть