Pendle: нові BTC-пули для власників Bitcoin

Pendle: нові BTC-пули для власників Bitcoin

Pendle розширює можливості доходності для власників Bitcoin з новими BTC-пулами

Pendle представляє BTC-пули для забезпечення покращених стратегій доходності для власників Bitcoin.

Платформа інтегрується з LBTC від Corn та іншими варіаціями BTC, що свідчить про її адаптивність на ринку DeFi.

Pendle, відомий своєю успішністю в ETH-центричних наративах DeFi, розширюється в область доходності від Bitcoin, представляючи нові BTC-пули, які надають власникам Bitcoin доступ до покращених стратегій доходності та можливостей фіксованої доходності.

Стратегічне розширення Pendle в галузь доходності від Bitcoin приходить у час, коли інтерес до BTC стейкінгу та можливостей доходності швидко набирає обертів. Платформа, яка успішно позиціонувалася в наративах, таких як ліквідний стейкінг (LST), ліквідний рестейкінг (LRT) та Arbitrum, зараз входить в новий вертикальний сегмент з введенням BTC-пулів.

Цей крок відповідає зростаючому хайпу навколо стратегій доходності від BTC, зокрема зростанню Corn, інноваційної мережі Ethereum Layer 2, яка використовує Bitcoin для плати за газ та економічних стимулів.

Новий шар для стратегій доходності

Розширення дозволяє власникам BTC отримати доступ до нового шару покращених стратегій доходності, розблоковуючи потенціал фіксованої доходності та можливостей для торгівлі доходністю для BTC вперше на платформі. Цей розвиток подальше диверсифікує та поглиблює можливості для власників Bitcoin в просторі DeFi.

“Ми раді співпрацювати з різними протоколами доходності від BTC, щоб розблокувати нові можливості для їх користувачів з Pendle. Ми побачили великі випадки використання з фіксованою доходністю для ETH, і ми сподіваємося повторити такий же успіх для BTC також,” ділиться Ті Ен Лі, генеральний директор Pendle.

Гнучкість Pendle як платформи токенізації доходності дозволила їй залишатися гнучкою та захопити безліч гарячих тенденцій та наративів, від ліквідного стейкінгу ETH до поточного зростання доходності від BTC, а також мемокойнів, таких як PEPE. Адаптивність та сумісність платформи практично з кожним продуктом доходності в криптосфері позиціонували її для здобуття користі від нових можливостей на ринку доходності Bitcoin.

Lіквідний BTC від Corn

LBTC від Corn, тепер доступний на Pendle, представляє значну співпрацю між провідними учасниками BTCfi. Під егідою Lombard, LBTC дозволяє ліквідний BTC стейкінг на Babylon, інфраструктурному шару для BTC-фокусованого рестейкінгу. Поклавши LBTC на Corn, користувачі можуть прийняти участь у попередньому запуску кампанії Corn, отримуючи Ядра, які потім можуть бути обмінені на капіталізацію $CORN. Крім Corn LBTC, eBTC від EtherFi також доступний на Pendle, із додатковими переліками BTC, такими як Bedrock uniBTC, Solv solvBTC та PumpBTC на горизонті.

Концепція ліквідного Bitcoin стейкінгу набирає популярності, оскільки вона дозволяє власникам Bitcoin отримувати винагороди, утримуючи ліквідність своїх активів. Цей інноваційний підхід дозволяє користувачам стейкати свої Bitcoin без блокування, що дозволяє брати участь у різних діяльностях DeFi.

Коли користувачі стейкають свої Bitcoin через платформу ліквідного стейкінгу, вони зазвичай отримують новий токен (наприклад, stBTC), який представляє їх заставлені Bitcoin. Цей токен може бути обміняний або використаний в інших протоколах DeFi, розблоковуючи ліквідність заставлених активів, при цьому отримуючи вигоди від стейкінгу.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть