Orbs Liquidity Hub впроваджується на Lynex: нові можливості та ефективність

Orbs Liquidity Hub впроваджується на Lynex: нові можливості та ефективність

Orbs Liquidity Hub покращує Lynex: доступ до відмічної ліквідності та ефективності торгівлі

Lynex, провідна децентралізована біржа (DEX) на блокчейні Linea, оголосила про захоплюючу нову інтеграцію з протоколом Ліквідності Hub від Orbs. Цей крок розширить опції ліквідності, доступні на Lynex, пропонуючи користувачам покращені можливості торгівлі та більш ефективне виконання замовлень.

Революція у торгівлі за допомогою передових функцій

  • Покращені Ціни Виконання: За допомогою широкого спектру джерел ліквідності, трейдери відчують покращені ціни виконання та зменшене зливання.
  • Захист від MEV: Користувачі захищені від атак на видобуток значення майнерів, що гарантує справедливіші умови торгівлі.
  • Транзакції без газу: Інтеграція усуває комісії за транзакції, що робить торгівлю на Lynex більш вигідною.

Ліквідність Hub використовує як централізовані (CEX), так і децентралізовані (DEX) джерела ліквідності, безперешкодно інтегруючи їх у існуючий інтерфейс DEX Lynex. Це дозволяє трейдерам насолоджуватися кращою ціною без будь-яких додаткових тертів або витрат.

Доповнюючи Існуючі Протоколи

Додавання Ліквідності Hub покращує існуючий набір протоколів Orbs на Lynex, включаючи dLIMIT та dTWAP. Ці передові типи замовлень, тепер поєднані з Ліквідністю Hub, надають користувачам Linea переваги торгівлі на рівні CEX у межах децентралізованої структури. Ця трійка протоколів забезпечує користувачам доступ до найкращих інструментів торгівлі та ліквідності.

Ліквідність Hub працює як оптимізаційний шар над Автоматизованим Творцем Ринку (AMM). Він поліпшує процес торгівлі, джерелом ліквідності виступають зовнішні постачальники, а не тільки внутрішні пули DEX. Це включає рішення сторонніх слушачів та децентралізовані замовлення через API, які відповідають професійним трейдерам та ринковим мейкерам, які шукають оптимальне виконання угоди.

Розширення Прийняття в Галузі

Інтеграція Lynex з Ліквідністю Hub від Orbs позначає її як шостий протокол, що прийняв цю інноваційну технологію. Попередні прийняття включають Quickswap on Polygon PoS та zkEVM, Thena on BNB Chain, IntentX on Base та Spooky on Fantom. Це широке прийняття підкреслює роль Ліквідності Hub як стандарту промисловості для досягнення найкращих можливих цін у децентралізованих торгівельних середовищах.

Про Orbs

Orbs є передовою децентралізованою інфраструктурою блокчейну Layer-3 (L3), розробленою для передової торгівлі on-chain. Вона покращує можливості торгівлі зібраним рівнем ліквідності, передовими типами замовлень та похідними on-chain. Orbs діє як децентралізована backend, приводячи високі стандарти виконання централізованої фінанси (CeFi) у децентралізовану фінансу (DeFi) без потреби міграції ліквідності на новий ланцюжок. Дізнайтеся більше: Orbs

Про Lynex

Lynex є провідною децентралізованою біржею (DEX) та ринком ліквідності на блокчейні Linea, із трек-рекордом понад $2 мільярдів обсягу торгів за всі часи. Вона спрощує обмін токенів, винагороджує постачальників ліквідності $LYNX та дозволяє користувачам впливати на потік емісії у торговельному середовищі. Спрямований на спільноту підхід та динамічна платформа роблять Lynex ключовим учасником у екосистемі Linea. Дізнайтеся більше: Lynex

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть