Нове партнерство MetakraftAI та Value DEX: інновації для DeFi

Нове партнерство MetakraftAI та Value DEX: інновації для DeFi

MetakraftAI розпочинає стратегічну співпрацю з Value DEX

MetakraftAI, форум штучного інтелекту, який революціонізує монетизацію та створення захопливих досвідів, співпрацює з Value DEX. Мета співпраці між MetakraftAI та Value DEX полягає в покращенні можливостей обох суб`єктів, пропонуючи передові можливості та інструменти користувачам. Платформа взяла під свій офіційний обліковий запис у соціальних мережах, щоб надати деталі цього підприємства.

У своєму ексклюзивному пості X платформа висловила своє захоплення цією партнерством. Звітно процідився, що Value DEX працює як DEX наступного покоління, який працює на мережі Solana, а також на ланцюгах EVM. Відповідне партнерство спрямоване на допомогу споживачам обох платформ шляхом максимізації їхнього досвіду з останніми інструментами та можливостями.

Value DEX зайняв значне положення завдяки своєму ексклюзивному підходу до децентралізованої торгівлі. Це дозволяє клієнтам заробляти, обмінювати та збільшувати активи на провідному форумі. З новим інтеграція з Value DEX, користувачі MetakraftAI можуть отримати доступ до передових інструментів для децентралізованої торгівлі. Це подальше поліпшить інвестиційні та торгові операції цих користувачів.

Ця співпраця спрямована на сприяння більш гнучкому та стійкому екосистемі DeFi, завдяки клієнтам Value DEX та MetakraftAI. Головною особливістю цього підприємства є інтеграція інноваційних AI можливостей MetakraftAI з торговельною платформою Value DEX. MetakraftAI скористається інсайтами, що працюють на основі штучного інтелекту, щоб надавати користувачам передові інструменти та стратегії для торгівлі. Обидва суб`єкти використовують можливості один одного для допомоги своїм споживачам.

Крім того, Value DEX буде використовувати редактор Spark MetakraftAI для управління й створення останніх тривимірних активів. За своєю концепцією, Spark Editor працює як стійкий інструмент для оптимізації розробки відмінного тривимірного контенту. У ньому є використання для різноманітних застосувань у секторі DeFi. За даними MetakraftAI, ця ініціатива сприяє збільшенню залучення користувачів та інновацій у сфері децентралізованої торгівлі.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть