Страховка в DeFi: захисник активів.

Страховка в DeFi: захисник активів.

Страховка як тихий захисник DeFi

Страхові компанії історично формували стандарти й сприяли безпеці в суспільстві. У сфері автомобільної промисловості вони сприяли розвитку та прийняттю тепер вже всеосяжних заходів безпеки, таких як ремені безпеки та подушки безпеки. Шляхом зменшення страхових виплат за автомобілі, обладнані засобами безпеки, страхові компанії допомогли узгодити механізми стимулювання для виробників автомобілів та водіїв і зміцнити вимоги до безпеки. Також, зробивши страхове покриття відповідальності залежним від дотримання протоколів безпеки, страхові компанії відіграли вирішальну роль у встановленні стандартів безпеки в будівництві та у виробничому секторі.

Цифрова екосистема активів значно зростає в останні роки і продовжить утримувати свій підйом, оскільки все більше установ, таких як BlackRock, переносять реальні активи на ланцюжок за допомогою токенізації. Незважаючи на цей ріст, відсутність регуляторних вказівок створила невизначеність, ускладнюючи широке прийняття і швидке інтегрування в більш широку фінансову екосистему.

Ти читаєш Crypto Long & Short, нашу щотижневу розсилку з іnsіghts, новинами та аналізом для професійних інвесторів. Підпишіться тут, щоб отримувати його у вашу скриньку щосереди.

Так само, в ранні часи Інтернету кіберстрахування вибуло як важливий інструмент для просування онлайн-безпеки й надійності. Страховики запропонували покриття від ризиків, таких як хакерство та порушення даних, але лише компаніям, що впроваджували суворі заходи кібербезпеки. Це стимулювало бізнеси приймати найкращі практики в області кібербезпеки, такі як регулярні оновлення програмного забезпечення, міцні політики паролів та комплексні стратегії захисту даних. Точно так само, як кіберстрахування сприяло більш безпечному цифровому середовищу, розвиток регуляторних рамок та стратегій мінімізації ризиків буде вирішальним для забезпечення стабільності та довірливості розвиваючогося цифрового екосистеми активів.

На цьому етапі свого розвитку DeFi відкритий для міріаду ризиків, включаючи вразливості смарт-контрактів та регуляторні, економічні та управлінські ризики. Це створює можливість для страховиків вступити в гру і виступити як фактичний регулятор для посилення стійкості он-ланцюжкової екосистеми та сприяння більш довірливій он-ланцюжковій фінансовій системі, де кошти користувачів захищені у будь-який час.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть