Stacks: Рекордний DeFi Lock та Інновації Bitflow

Stacks: Рекордний DeFi Lock та Інновації Bitflow

Stacks перевищило 150 млн STX в DeFi Lock, Bitflow веде інновації

Stacks досягнув історичного піку з понад 150 мільйонами заблокованих STX у додатках DeFi. Bitflow виходить як ключовий центр ліквідності на Stacks з передовими функціями торгівлі.

DeFiLlama тільки що розкрила, що понад 150 мільйонів заблокованих STX є історичним рекордом для Загальної Вартості Заблокованої (TVL) в децентралізованих фінансових додатках Stacks. Ця важлива точка підкреслює, як екосистема DeFi Stacks все більше приймається та довіряється.

Bitflow: Виникаючий Центр Ліквідності

Оголошуючи свій протокол як новий Центр Ліквідності на Stacks, Bitflow пропонує ряд вдосконалень на основі успішних моделей протоколів DeFi Ethereum, екосистема Bitcoin DeFi також переживає постійну інновацію, оскільки TVL продовжує зростати. Ми детально описуємо ці захоплюючі досягнення в `Stacks Snacks` цього тижня.

Популярність Зростає для Рідинного Активу Стекінгу (STX)

Розроблений Stacking DAO, ліквідний стекінговий актив stSTX тепер є найбільш доступним токеном на основі Stacks в екосистемі, за словами лідерів спільноти. Ця доступність передбачає більше зацікавленості та участі в екосистемі Stacks, сприяючи більш різноманітній та активній спільноті.

Розвиток та Методологія Вовлеченості Спільноти

Відомий член спільноти Stacks btc поділився панеллю підписників Hiro’s Signer, яка, після оновлення Nakamoto та запуску sBTC, наразі має понад 30 підписників. У межах екосистеми Stacks це поліпшення інфраструктури сприяє більш безпечним та ефективним транзакціям.

Унікальні Ліквідні Стекинги $stSTX

Це виглядає досить здорово, чи не так? @StackingDao

Посилання на наступний шматок нитки 1/2

Ortege, тим часом, оголосив, що залучення користувачів для StackingDAO значно зростає, оскільки унікальні Ліквідні Стекери підходять до позначки у 25 000. Grayscale також випустила докладний `STX Deeper Dive`, який пропонує ретельний аналіз перспектив STX та майбутнього в більшому просторі криптовалют.

На момент написання цього, STX торгується приблизно за $1.72, індексувавшись на 6.60% протягом останніх 24 годин. Приріст 1.85% протягом останнього тижня свідчить про цей оптимістичний тренд та зростаючий інтерес інвесторів до STX.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть