ВібрантХ Файненс співпрацює з Авекс Дефай

ВібрантХ Файненс співпрацює з Авекс Дефай

ВібрантХ Файненс поєднується з Авекс Дефай, щоб сприяти взаємному зростанню

ВібрантХ Файненс, видатний менеджер портфелів та агрегатор доходів, недавно оголосив про виняткову співпрацю. Платформа, як повідомляється, партнерує з Авекс Дефай, децентралізованою фінансовою програмою, що дозволяє споживачам спілкуватися та інвестувати через NFT та криптовалюти. Платформа взяла на себе себе обов`язок офіційного акаунту на соціальній мережі X, щоб надати деталі цієї партнерської співпраці.

Оголошення про партнерство

ВібрантХ з радістю об`єднується з @defyapp_ - новим та швидко зростаючим соціальним застосунком на @Aptos

Ця динамічна партнерська співпраця сприятиме взаємному зростанню та посилить зв`язок між спільнотами обох проєктів ✨

PS: Слідкуйте за оновленнями... pic.twitter.com/57ds9nWXRV - VibrantXFinance (@VibrantXFinance) 2 червня 2024

ВібрантХ Файненс та Авекс Дефай об`єднуються, щоб підвищити взаємне зростання

У своєму останньому повідомленні на X, компанія висловила впевненість у новій порозуміливому підприємстві. За її словами, Авекс Дефай діє як унікальний та швидко зростаючий соціальний застосунок в екосистемі Аптос. Вона підкреслила, що відповідна співпраця буде відігравати важливу роль у сприянні спільному зростанню обох суб`єктів. Крім цього, фірма також вважає, що ініціатива принесе додаткові переваги.

Причиною об`єднання з Авекс Дефай є включеність платформи. За словами VibrantX, його співробітник надає користувачам винагороди за їх інвестиції в платформу. Крім того, він також надає споживачам можливість спілкуватися з друзями у цьому відношенні. Беручи до уваги всі ці речі, він діє як криптовалютний супер-застосунок на відомому L1 блокчейні Aptos. Співпраця має на меті зміцнення взаємозв`язку між спільнотами обох компаній.

З іншого боку, ВібрантХ Файненс фокусується на спрощенні децентралізованих фінансів. За допомогою своїх послуг, Vibrant, за звітами, намір збільшити користувацький досвід з комплексним захистом. Платформа заявила у своєму оголошенні, що розвиток зміцнить зв`язок між спільнотами обох компаній.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть