Нові можливості: LSD токени для ліквідного стейкінгу Ethereum

Нові можливості: LSD токени для ліквідного стейкінгу Ethereum

Кращі ставки на стейкінг з ліквідними похідними від стейкінгу

Виконавчий огляд: Після успішного завершення Дзвігації та видалення періодів блокування, інтерес до стейкінгу Ethereum стрімко зростає. Але стейкінг передбачає втрату ліквідності. Платформи, які пропонують ліквідні похідні від стейкінгу (LSD) токени, поєднують краще з обох світів - пасивний дохід від винагород за стейкінг, комбінований з можливістю торгувати та інвестувати стейкнутий ETH на DEXs та платформах DeFi через похідні токени.

LSD токени мають різні дизайни та архітектури - контракти ребейсінгу, токени без ребейсінгу, одиночні токени та моделі з двома токенами є основні приклади. Інвесторам потрібно дізнатися про переваги та недоліки кожного токена та вибрати той, який відповідає їх довгостроковим цілям, терпимості до ризику та потребам у ліквідності.

Винагорода за стейкінг з LSD токенів варіюється від 2,00% до 9,00% APY. Для DeFi проєктів, токени з двома токенами, які не є ребейсінговими, пропонують найкращий результат. Децентралізовані сервіси віддають перевагу централізованим платформам через знижений ризик вразливості мережі до атак.

Що таке Ліквідні похідні від стейкінгу?

Поясніть, як би я це було 5: Ліквідні похідні від стейкінгу - це як позика іграшки, яка виглядає та відчувається точно так само, як твоя улюблена іграшка, щоб ти міг грати нею, дотримуючись своєї оригінальної іграшки. Ви можете повернути позичену іграшку, коли закінчите, і повернути свою оригінальну іграшку. Це спосіб використання заблокованої криптовалюти, не розблоковуючи її фактично.

Ліквідні похідні від стейкінгу - це цікавий новий вид криптотокенів, що з`явився пізно у 2020 році. Подібно до похідних інструментів в традиційній фінансовій сфері, LSD є фінансовими інструментами, які походять від базового активу - в даному випадку, при порушенні консенсусу про умову доказу ставки (PoS) блокчейни, такі як Ethereum.

LSD токени - це відображена токен, яку можна знайти на ліквідних стейкінгових платформах. Rocket Pool, LIDO та StakeWise є популярними прикладами провайдерів послуг ліквідного стейкінгу. При стейкінгу ваших PoS токенів на цих платформах ви отримуєте таку ж кількість внутрішнього LSD токену в обмін. (Ставте свій ETH в Coinbase, отримуйте cbETH у відповідь.)

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть