Гібридні моделі DeFi: відносини з традиційною фінансовою сферою

Гібридні моделі DeFi: відносини з традиційною фінансовою сферою

Голова Bybit виступає за `різноманітний спектр гібридних моделей DeFi` під час події

Генеральний директор Bybit Бен Чжоу виступив за децентралізовану фінансову систему (DeFi) та взаємодію між традиційною фінансовою та криптовалютною галузями під час своєї промови на заході DACOM Singapore 2024.

`Ландшафт не визначається виключно повною децентралізацією або повною централізацією. Натомість існує різноманітний спектр гібридних моделей DeFi,` - сказав Чжоу. Він підкреслив траєкторію галузі до взаємодії між традиційними та децентралізованими фінансовими системами.

Чжоу також звернувся до непорозумінь щодо DeFi та її відносин з традиційною фінансовою сферою. Він підкреслив вартість криптовалюти як вибору, особливо там, де місцева фінансова інфраструктура має проблеми.

Bybit - одна з топ-3 криптовалютних похідних бірж, з майже 30 мільярдами доларів обсягу фьючерсних угод за останні 24 години на момент написання.

Висловлюючи прогноз галузі, Чжоу передбачив збільшення участі інституцій та тенденцію роздрібної торгівлі у напрямку самоконтролю. Він підкреслив важливість пристосованості при навігації у динамічному світі криптовалюти, наголошуючи на зобов`язанні Bybit розвиватися разом із вимогами ринку. Глава Bybit також підкреслив необхідність підтримувати ринкову цілісність та запобігання маніпулюванню з урахуванням фокусу біржі на інституційних клієнтах, згадуючи активну позицію у сфері регулювання та наголошуючи на конструктивному діалозі та різноманітних комплаєнс-фреймворках.

Більше того, Чжоу підтвердив співпрацю з регуляторами, зокрема центральними банками, для надання ліцензій та фінансових інновацій, враховуючи виклики перетину юрисдикцій. Він заключив промову, підкресливши важливу роль комплаєнсу у сприянні зростанню та легітимності галузі.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть