Rocket Pool готується до оновлення Dencun в Ethereum, RPL у фокусі

Rocket Pool готується до оновлення Dencun в Ethereum, RPL у фокусі

Rocket Pool стоїть перед можливістю великого прибутку від оновлення Dencun в Ethereum, RPL літає

Протокол готівкового стейкінгу Ethereum Rocket Pool знаходиться на межі масштабного перетворення завдяки наближаючому оновленню Dencun. Як вказує один представник спільноти, ця зміна в основному пов`язана з поліпшеннями, які впровадить оновлення Houston.

Очі на оновлення Dencun

У нещодавньому пості на X представник пояснив, що оновлення Dencun, заплановане на введення в дію наприкінці березня 2024 року, покладе основу для реалізації оновлення Houston. Оновлення Houston, з свого боку, спрямоване на покращення масштабованості та ефективності Rocket Pool.

Спочатку необхідно успішно впровадити оновлення Dencun, щоб поліпшення Houston вступили в силу та покращили продуктивність Rocket Pool.

Це оновлення вимагає від усіх операторів вузлів Ethereum оновлювати своє програмне забезпечення. Після оновлення мережі розробники передбачають значне зниження вартості транзакцій, особливо в мережах другого рівня.

EIP-4788 та Чому Воно Важливо Для Rocket Pool

Однак оновлення Dencun також виконає ключове поліпшення, Пропозиція по покращенню Ethereum (EIP) 4788. Ця пропозиція спрямована на оптимізацію комунікації між верхнім рівнем виконання, де відбуваються всі смарт-контракти та транзакції, та консенсусним рівнем, який включає валідаторів, таких як Rocket Pool.

Важливим аспектом цієї пропозиції є надання верхньому рівню виконання доступу до інформації консенсусного рівня без необхідності використання сторонніх оракулів, тим самим покращуючи безпеку та ефективність головної мережі.

З активацією оновлення Houston користувачі Rocket Pool можуть очікувати серію поліпшень, спрямованих на покращення їхнього досвіду.

Після запуску Houston протокол автоматично знизить мінімальну суму ETH для стейкінгу, дозволяючи більшій кількості користувачів здійснювати ставки. Крім того, впровадження делегованого контракту міні-пула спростить розподіл комісій та винагород. У Rocket Pool міні-пул - це віртуальний пул, який об`єднує всі ETH від стейкерів.

Однак з часом активація EIP-4788 дозволяє Rocket Pool інновувати у справі стейкінгу ETH. Поглянувши на графік цін, ця очікувана подія була добре сприйнята.

Дотепер RPL, внутрішній токен платформи готівкового стейкінгу, постійно зростає. У ціні токена 6 березня він перевершив лютневі рекорди понад $33. Трейдери очікують, що бики побудують на недавніх успіхах, тягнучи токен до максимуму січня 2024 року близько $40.

На момент написання 7 березня токен зріс майже на 110% від мінімумів жовтня 2023 року. Проте RPL ще не випробував відновлення після спаду 2022 року. У квітні 2023 року токен виросли до $65.

Зображення з DepositPhotos, графік з TradingView. Відомості: Стаття надається лише для освітніх цілей. Вона не відображає думку NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції, і, очевидно, інвестування несе ризики. Рекомендується провести власне дослідження перед ухваленням рішення щодо інвестицій. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, виключно на свій ризик.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть