Назва статті: DeFi: високі доходи від токенів та зростання криптовалютного вентурного капіталу

Назва статті: DeFi: високі доходи від токенів та зростання криптовалютного вентурного капіталу

Криптовалютний вентурний капітал забезпечує 50% доходів через зростання токенів DeFi

З Bitcoin ціною, що тримається вище $50,000, увага криптоспільноти переключилася на сектор DeFi, який спостерігає значне зростання, позначаючи кінець криптовиму. Ця зміна в основному пов`язана з увагою, яку отримав DeFi в контексті тривалої помани в галузі штучного інтелекту.

Платформи, що дозволяють користувачам позичати, вибирати чи обмінювати криптовалюту без посередництва центральних установ, такі як Uniswap та інші, бачать стрімке зростання вартості після різних інноваційних пропозицій.

Таким чином, здається, що токени DeFi можуть виголосити гучну деяметресплів в надходящому бичому ринку та встановити нові піки. Стратегічний приріст DeFi капіталу Maven11

Серед цього буму DeFi Maven11 Capital продемонстрував потенціал для витончених приростів у сфері криптовалютних інвестицій. За рахунок стратегічних інвестицій у токени DeFi Maven11 Capital звітує про значний приріст у розмірі 54%, що складає $1.43 мільйона.

Джерело: Etherscan

Ця успішна історія розпочалася з закупівлі 100,000 токенів UNI по $5.74 кожен на Binance, пізніше продані по $11.2, що призвело до приросту в 95% у розмірі $546K.

Також інвестиції в інші токени, такі як MKR, AAVE та FXS принесли значні прирости в розмірі 38%, 58% та 43% відповідно, підкреслюючи прибуткові можливості у секторі DeFi. Пропозиція управління Uniswap підтримує DeFi Rally

Важливим розвитком, що підтримує цей стрибок, є остання пропозиція від Uniswap щодо винагороди власникам їх токенів. Пропозиція передбачає розподіл комісій за протокол серед власників UNI, які стейкають та делегують свої токени, тим самим підвищуючи управління протоколом.

Ця ініціатива, очолювана Еріком Коенелем, керівником управління Фондом Uniswap, призвела до стрибка в 70% у токенах UNI й обіцяє оновити процес ухвалення рішень в мережі.

Окрім Uniswap, COTI (COTI) показав помітний стрибок біля 38%, тоді як SushiSwap (SUSHI) піднялся понад 36%. Тенденції ліквідності свідчать про зростаючий оптимізм у секторі DeFi

У свіжому звіті Glassnode спостерігається переконлива тенденція у Загальній Підтримці Значення (TVL) на Uniswap, сигналізуючи про зростаючий оптимізм у секторі DeFi. Протягом альткоїнового сезону спостерігається помітне зростання обсягу ліквідності для токенів поза Топ-50, відображаючи зростаючий інтерес інвесторів до довгого хвостатого токенів.

Джерело: Glassnode

Навіть наприкінці ведмежих ринків тенденція ліквідності зазвичай концентрується на Топ-50 токенах, де відбувається більшість операцій, але сучасний ландшафт змінюється. Топ-10 токенів, що включають головним чином WETH, WBTC та стейблкоіни, побачили зростання ліквідності на 5.14%, і Топ-20 на 10.9%.

Тим часом, зміщення від токенів, розташованих на місцях від 20 до 50, вказує на стратегічний рух інвесторів до потенційно більш доходних активів.

Це перерозподілення ліквідності підказує про зростаючу впевненість на ринку, оскільки інвестори, схоже, погоджуються з ідеєю диверсифікації своїх портфелів ширшим асортиментом активів. Це потенційний знак того, що інвестори можуть вдаватися до довгих хвостатих активів.

Висновок: сектор DeFi обіцяє значний ріст у надходящому бичому ринку.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть