Реалізація проекту DEFI на біржі KuCoin

Реалізація проекту DEFI на біржі KuCoin

Реалізація проекту DEFI на біржі KuCoin

Одна з п`яти найбільших централізованих криптовалютних бірж світу, KuCoin, оголосила про додавання до свого списку проекту De.Fi (DEFI), який спеціалізується на SocialFi та антивірусних рішеннях на основі технології блокчейн. Цю новину заявили в офіційному твіттер-акаунті KuCoin, де було повідомлено, що DEFI стане доступним для торгівлі на їхній платформі.

💥Світова прем`єра💥
📢Новий лістинг:

Проект @DeFi $DEFI з`явився на #KuCoin!

💎Пара: DEFI/USDT
💎Депозит: відкрито зараз (мережа: ERC20)
💎Торгівля: 31 січня 2024 року — KuCoin (@kucoincom) 26 січня 2024 року

Згідно з офіційним повідомленням, KuCoin повністю підтримує проект DEFI, надаючи можливість вносити DEFI на їхню платформу через Ethereum Network, ERC20.

Торгівля розпочнеться в середу, 31 січня, о 10:00 за універсальним часом. Торгівельна пара для DEFI буде складатися з стабілької монети Tether USD (USDT). Після 24 годин можна буде надсилати запити на зняття коштів з торгівельної платформи.

Проект De.Fi: відкриття сплячих можливостей для інвесторів

Мабуть, багатьом незнайомою, De.Fi є передовим проектом, який поєднує в собі соціальну фінансову інфраструктуру Web3 та антивірусні рішення. Завдяки поєднанню доступності, гейміфікації та передових технологій для запобігання ризикам, De.Fi перетворюється у катализатор у залученні наступних 100 мільйонів інвесторів. Метою проекту є розкриття раніше сплячих можливостей.

За чотири роки свого існування De.Fi розробила багато інноваційних рішень з безпеки. Один з найуспішніших продуктів — це визнаний криптовірусний пакет De.Fi, який був прийнятий такими відомими платформами, як CoinGecko, zkSync і Fantom. У 2023 році De.Fi забезпечила безпеку активів користувачів, які становлять понад 1,1 мільярда доларів.

Не менш важливим є те, що KuCoin продовжує підтримувати нові криптопроекти, раніше додаючи до свого списку проекти, такі як SAROS — стрімко зростаючий проект на базі мережі Solana, та Native Token Manta Network і телевізійну платформу Script Network для заробітку.

Важлива увага до читачів: Ця стаття носить інформаційний характер та не є фінансовою порадою. Coin Edition не несе відповідальності за втрати, що можуть виникнути в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих в статті. Зверніться з обережністю перед прийняттям будь-яких рішень, пов`язаних з цим проектом.

Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
SynFutures запускає безстрокові контракти на вибори в США 2024 з важінням 10x. Трейдери ставлять на переможця між Гарріс і Трампом. СинФьючерс дозволяє спекулювати на майбутній курс без обмежень. Пара TRUMP-USDC торгується за $0.47661, а HARRIS-USDC - за $0.52453. Прогнози вказують на перемогу Гарріс з ймовірністю 52%. 👍📈
Переглянути
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Clearpool представила Oxygen (O2) - інноваційний шар ліквідності для RWA. O2 дозволяє легку інтеграцію реальних активів в DeFi, підвищуючи ліквідність на мережі Ozean. Це забезпечує нові можливості для учасників ринку. 😊🌊 #Clearpool #Oxygen #DeFi #Ozean #RWA #ліквідність
Переглянути
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
DeFi несе потенціал змінити фінансові послуги: токенізація активів, постійні кредитні ринки та свій банк 🚀🌐.децентралізований фінансовий майбутній можливий! 💰🔒
Переглянути
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap - децентралізована платформа для торгівлі токенами. Створена Оведом і Мосітесом. AST торгується на DEX. Підтримує різні функції для власників. ⚖️📈🔄🔒🤝
Переглянути