Manta Network обгоняє Base за обсягом TVL.

Manta Network обгоняє Base за обсягом TVL.

Мережа Manta перевищує Base за обсягом TVL

Мережа Manta Network догнала мережу Base і стала четвертою за розміром рішенням Layer 2 на Ethereum.

Згідно з платформою L2Beat, вже заблоковано $858 мільйонів у смарт-контрактах на новому блокчейні Manta Network. Зростання інтересу до мережі, ймовірно, було спричинено запуском мосту та можливим аірдропом для користувачів Manta.

Мережа була запущена 10 вересня 2023 року. TVL мережі почав зростати наприкінці грудня. За даними L2Beat, в смарт-контрактах мережі заблоковано $858 мільйонів, що на $101 мільйон більше, ніж у Base ($757 мільйонів).

Однак ринкова частка Manta є відносно невеликою - всього 3,87%. Лідером залишається Arbitrum One, який має майже 50% загального ринку TVL з часткою ринку 49,78%.

Крім вражаючого TVL (заблокований обсяг активів), команда Manta Network виділила 12% від загальної емісії токенів MANTA для аірдропів. Загальна емісія внутрішніх токенів мережі другого рівня Manta Network становитиме 1 мільярд токенів MANTA, з яких 12% будуть використовуватися для фінансування двох аірдропів.

Запропонований ультіліті-токен і токен голосу $MANTA вповноважує користувачів Manta Network для покращення взаємодії з екосистемою MantaPacific і MantaAtlantic, що сприяє покращеному досвіду для масштабованих децентралізованих додатків наступного покоління.

У січні мережа Arbitrum One побила новий рекорд. На початку року блокчейн відзначив помітний позитивний наплив TVL, що перевищував $11,04 мільярда, установивши історичний рекорд. Загальна TVL на рівні 2 мереж також досягла історично високого рівня в січні, перевищуючи $21 мільярд.

Читайте також: Threshold випереджає зростання DeFi ринку з оптимістичним стрибком на 30% та зростанням TVL

Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
SynFutures запускає безстрокові контракти на вибори в США 2024 з важінням 10x. Трейдери ставлять на переможця між Гарріс і Трампом. СинФьючерс дозволяє спекулювати на майбутній курс без обмежень. Пара TRUMP-USDC торгується за $0.47661, а HARRIS-USDC - за $0.52453. Прогнози вказують на перемогу Гарріс з ймовірністю 52%. 👍📈
Переглянути
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Clearpool представила Oxygen (O2) - інноваційний шар ліквідності для RWA. O2 дозволяє легку інтеграцію реальних активів в DeFi, підвищуючи ліквідність на мережі Ozean. Це забезпечує нові можливості для учасників ринку. 😊🌊 #Clearpool #Oxygen #DeFi #Ozean #RWA #ліквідність
Переглянути
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
DeFi несе потенціал змінити фінансові послуги: токенізація активів, постійні кредитні ринки та свій банк 🚀🌐.децентралізований фінансовий майбутній можливий! 💰🔒
Переглянути
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap - децентралізована платформа для торгівлі токенами. Створена Оведом і Мосітесом. AST торгується на DEX. Підтримує різні функції для власників. ⚖️📈🔄🔒🤝
Переглянути