Нова тестова мережа StaFi для послуг рідкісного стейкінгу

Нова тестова мережа StaFi для послуг рідкісного стейкінгу

StaFi розгортає тестову мережу послуг рідкісного стейкінгу

Протокол рідкісного стейкінгу StaFi буде розгортати свою тестову мережу послуг рідкісного стейкінгу як Сервіс (LSAAS) перед перезапуском бренду та основним запуском StaFi 2.0.

Послуги рідкісного стейкінгу означають блокчейн платформи, які надають ліквідність, видаючи новий токен, який представляє базовий стейкнутий актив. Цей новий токен може бути використаний та торгуватися в DeFi протоколах для отримання додаткових доходів або винагород.

Ця початкова тестова мережа StaFi 2.0 підтримуватиме похідні рідкісного стейкінгу (LSD) від Ethereum, EVM layer-2s та екосистеми Cosmos. Це дасть змогу розробникам на різних мережах експериментувати з останніми функціями StaFi та дозволить протоколу працювати над поліпшеннями на основі пропозицій користувачів.

StaFi запустить свій рідкий токен на тестовій мережі в другому кварталі цього року, а основний запуск запланований на третій квартал 2024 року.

`Запуск тестової мережі StaFi 2.0 є важливим кроком у нашому шляху до основної мережі. Це також велике підсилення для блокчейнів першого рівня, які шукають простіший доступ до LSD з великим потенціалом цієї галузі для зміцнення безпеки мережі, децентралізації та відкриття нових можливостей для генерації доходів,` - сказав співзасновник StaFi Ліам Янг у прес-релізі, переглянутому Blockworks.

StaFi спочатку була розроблена за допомогою грантів Polkadot, а сам блокчейн є на Substrate - наборі інструментів для розробки блокчейну, який розробники використовують для створення парачейнів на Polkadot.

Цей найновіший ребренд позиціонує протокол, щоб відокремитися від екосистеми Polkadot та позиціонувати себе як інфраструктуру похідних рідкісного стейкінгу, яка сумісна з різними блокчейн мережами.

Крім підтримки LSD на Ethereum, EVM layer-2s та Cosmos, StaFi також шукає рішення для LSD для Bitcoin, додаткова інформація про їхню роботу має бути очікувана через кілька місяців.

Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
SynFutures запускає безстрокові контракти на вибори в США 2024 з важінням 10x. Трейдери ставлять на переможця між Гарріс і Трампом. СинФьючерс дозволяє спекулювати на майбутній курс без обмежень. Пара TRUMP-USDC торгується за $0.47661, а HARRIS-USDC - за $0.52453. Прогнози вказують на перемогу Гарріс з ймовірністю 52%. 👍📈
Переглянути
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Clearpool представила Oxygen (O2) - інноваційний шар ліквідності для RWA. O2 дозволяє легку інтеграцію реальних активів в DeFi, підвищуючи ліквідність на мережі Ozean. Це забезпечує нові можливості для учасників ринку. 😊🌊 #Clearpool #Oxygen #DeFi #Ozean #RWA #ліквідність
Переглянути
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
DeFi несе потенціал змінити фінансові послуги: токенізація активів, постійні кредитні ринки та свій банк 🚀🌐.децентралізований фінансовий майбутній можливий! 💰🔒
Переглянути
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap - децентралізована платформа для торгівлі токенами. Створена Оведом і Мосітесом. AST торгується на DEX. Підтримує різні функції для власників. ⚖️📈🔄🔒🤝
Переглянути