Нова платформа стейкінгу Mintlayer з 198% APY

Нова платформа стейкінгу Mintlayer з 198% APY

Bitcoin sidechain Mintlayer виводить нову платформу для стейкінгу з пропозицією 198% APY

Mintlayer, Bitcoin (BTC) layer 2 sidechain, що прагне покращити пряму взаємодію токенів та сприяти децентралізованій фінансовій інфраструктурі (DeFI), запустив новий інтерфейс програми стейкінгу для спрощення досвіду користувача та підвищення доступності, згідно з останньою інформацією, що була надана Finbold 21 березня.

Змішуючи block explorer Mintlayer та розширення Mojito wallet browser, програма дозволяє користувачам стейкати свої токени ML та отримувати винагороди.

Ініціатива стейкінгу Mintlayer

Ініціатива стейкінгу Mintlayer спрямована на збільшення числа користувачів, які беруть участь в діяльності по стейкінгу токенів.

Із поточним рівнем річного відсотка виходу (APY), який зараз становить близько 198%, платформа виділяється як одна з найбільш привабливих програм стейкінгу в галузі.

Користувачі, які бажають стейкати свої токени на Mintlayer Mainnet, мають два варіанти: вони можуть делегувати свої токени в існуючий пул з мінімальною вимогою всього 1 токен ML або створити власні пули для потенційно вищого APY, з мінімум 40 000 токенів ML та вимогою до операції вузлом.

Забезпечуючи співробітництво Mojito wallet browser extension разом з block explorer Mintlayer, спільнота Mintlayer може займатися стейкінгом навіть з одним токеном ML.

Важливо зауважити, що обов`язково стейкати версію ML на mainnet, оскільки варіант ERC20 не підтримує стейкінг.

Наразі Mintlayer бачить створення майже 270 пулів, з 27 мільйонами ML, які були здійснені з 928 делегаціями.

Вдосконалення в програмі стейкінгу Mintlayer спрямовані на залучення ширшого кола користувачів до діяльності по стейкінгу токенів ML, тим самим підвищуючи залученість мережі.

ML на Bitcoin sidechain

Окрім захисту мережі Mintlayer через стейкінг, токен ML можна використовувати для покриття витрат на транзакції на Bitcoin sidechain.

Зменшуючись з часом, розподіл токенів Mintlayer схожий на те, що в Bitcoin.

Як рішення 2-го рівня Bitcoin, Mintlayer дозволяє розробникам створювати додатки децентралізованої фінансової інфраструктури, використовуючі ліквідність Bitcoin для токенізації реальних активів.

У найближчому майбутньому Mintlayer має на меті розкрити потенціал нативного Bitcoin у додатках DeFi через Atomic Swaps.

Фінансові застосунки, що підтримуються Mintlayer, охоплюють P2P торгівлю через Atomic Swaps, токенізацію реальних активів, цінні папери та цифрові колекціонні предмети.

Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
SynFutures запускає безстрокові контракти на вибори в США 2024 з важінням 10x. Трейдери ставлять на переможця між Гарріс і Трампом. СинФьючерс дозволяє спекулювати на майбутній курс без обмежень. Пара TRUMP-USDC торгується за $0.47661, а HARRIS-USDC - за $0.52453. Прогнози вказують на перемогу Гарріс з ймовірністю 52%. 👍📈
Переглянути
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Clearpool представила Oxygen (O2) - інноваційний шар ліквідності для RWA. O2 дозволяє легку інтеграцію реальних активів в DeFi, підвищуючи ліквідність на мережі Ozean. Це забезпечує нові можливості для учасників ринку. 😊🌊 #Clearpool #Oxygen #DeFi #Ozean #RWA #ліквідність
Переглянути
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
DeFi несе потенціал змінити фінансові послуги: токенізація активів, постійні кредитні ринки та свій банк 🚀🌐.децентралізований фінансовий майбутній можливий! 💰🔒
Переглянути
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap - децентралізована платформа для торгівлі токенами. Створена Оведом і Мосітесом. AST торгується на DEX. Підтримує різні функції для власників. ⚖️📈🔄🔒🤝
Переглянути