Uniswap L2: Обсяг транзакцій $200 млрд, Ціна UNI реагує

Uniswap L2: Обсяг транзакцій $200 млрд, Ціна UNI реагує

Uniswap L2 Transaction Volume Hit $200B ATH, UNI Price Reacts

Децентралізована біржа (DEX) та автоматизований ринок (AMM) Uniswap Layer-2 (L2) досягли відмітки у своєму обсязі транзакцій понад $200 мільярдів у лютому 2024 року.

Uniswap L2 Transaction Volume Hits Historical High

Дані з криптоаналітичної платформи Dune підтвердили, що обсяг всіх платформ Uniswap L2 на Arbitrum, Polygon, Optimism та Base досяг нового найвищого показника.

Згідно графіку, обсяг становить приблизно $208,11 мільярдів, що є великим зростанням порівняно з минулим роком. У лютому 2023 року, кумулятивний обсяг Uniswap L2 був лише $75 мільярдів, що свідчить про зростання на 280% за останні 12 місяців.

Порівняно з обсягом у лютому 2022 року, який становив $13,9 мільярдів, останній рекорд є значним досягненням. Протягом останніх 24 годин UNI, внутрішня монета екосистеми, показала позитивний настрій підсилений кількома факторами, включаючи ATH транзакційний обсяг.

Фонд Uniswap оголосив пропозицію щодо оновлення управління протоколом, з особливим акцентом на перерозподіл плати за протокол володарям токенів UNI. Голосування розпочалося і триватиме до 7 березня.

Інформація про це спричинила зростання вартості токену UNI на 15%. Монета зросла більше, ніж до $13,08 віддзеркалюючи позитивну відповідь спільноти на пропозицію.

All-time L2 volume on Uniswap just crossed $200 billion 👀

— Uniswap Labs 🦄 (@Uniswap) March 2, 2024

Однак хайп трохи сповільнився і токен знову впав до попередніх рівнів. На момент публікації, UNI торгувався на рівні $12,22 зі зростанням на 5% за останні 24 години.

UNI is Hitting Multiple Milestones

Результат з кумулятивного обсягу транзакцій є чітким показником успішності екосистеми децентралізованої біржі протягом цього року. В даний момент очікується Uniswap V4, некстатюкійній, непіддатливий до оновлень та публічний автоматизований ринок-мейкер протокол, який, за словами Uniswap, почне працювати у третьому кварталі цього року.

Не менш помітно, що новини про Uniswap V4 є ще одним катализатором ціни UNI. 23 лютого UNI зріс на 70%, підтриманий зміною механізму оплати на користь тих, хто стейкає токени UNI.

Поки що, зростання ціни UNI внесло значний вклад у революцію в секторі Децентралізованих Фінансів (DeFi), звертаючи увагу від штучного інтелекту та фокусуючи її на DeFi.

Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
Безстрокові контракти SynFutures на вибори 2024 в США з важінням 10x
SynFutures запускає безстрокові контракти на вибори в США 2024 з важінням 10x. Трейдери ставлять на переможця між Гарріс і Трампом. СинФьючерс дозволяє спекулювати на майбутній курс без обмежень. Пара TRUMP-USDC торгується за $0.47661, а HARRIS-USDC - за $0.52453. Прогнози вказують на перемогу Гарріс з ймовірністю 52%. 👍📈
Переглянути
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Oxygen (O2) - Інноваційний ліквідний шар для RWA
Clearpool представила Oxygen (O2) - інноваційний шар ліквідності для RWA. O2 дозволяє легку інтеграцію реальних активів в DeFi, підвищуючи ліквідність на мережі Ozean. Це забезпечує нові можливості для учасників ринку. 😊🌊 #Clearpool #Oxygen #DeFi #Ozean #RWA #ліквідність
Переглянути
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
Три способи, які змінять фінансові послуги за допомогою DeFi
DeFi несе потенціал змінити фінансові послуги: токенізація активів, постійні кредитні ринки та свій банк 🚀🌐.децентралізований фінансовий майбутній можливий! 💰🔒
Переглянути
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap: децентралізована торгівля токенами EthereumERC-20та NFT
AirSwap - децентралізована платформа для торгівлі токенами. Створена Оведом і Мосітесом. AST торгується на DEX. Підтримує різні функції для власників. ⚖️📈🔄🔒🤝
Переглянути