SHIB: Ведмеді витіснили биків

SHIB: Ведмеді витіснили биків

Shiba Inu (SHIB) Bulls Sidestepped as Price Rebound Fails

Ключові показники для Shiba Inu (SHIB) свідчать про те, що ведмеді викинули биків у епічній боротьбі за гегемонію. Токен демонструє ознаки втрати більшої частини своєї ринкової вартості з останніми тенденціями. Кількість транзакцій знизилася, і навіть підвищений темп спалювання кілька днів тому зараз досяг найнижчого рівня. Ціна SHIB та темп спалювання зазнають спаду

Згідно з даними CoinMarketCap, Shiba Inu зараз торгується на рівні $0.0000139. Цей рівень ціни відповідає 1.56% спаду за 24 години.

Так само, вартість монети впала майже на 10% за останні сім днів. Нажаль, це свідчить про те, що відновлення ціни SHIB може бути важким на короткостроковому періоді.

Ледве 24 години тому темп спалювання SHIB досяг висоти у 28,145%, здивувавши багатьох. В двох транзакціях було знищено 96,434,994 токена SHIB. Проте ринок взяв новий оберт, і темп спалювання зараз падає.

Shibburn показує, що темп спалювання SHIB зменшився на 89.23%, знищені лише 10,387,492 токени SHIB в семи транзакціях. Кількість транзакцій SHIB на спадній стороні

На Shibariumscam загальна кількість транзакцій SHIB становить близько 417 мільйонів, а загальний блок - 6.5 мільйонів, з середнім часом блокування п`ять секунд.

З моменту досягнення ціни Shiba Inu піку на початку цього року, токен зафіксував постійну волатильність. Ці показники відображають те, що продавці активніші на ринку. Якщо ця тенденція триватиме, криптовалюта може зіткнутися з подальшим зниженням ціни.

З іншого боку, у SHIB все ще є шанс швидкого відновлення. Однак це в значній мірі залежить від подій у його екосистемі. У п`ятницю відбулося значне зростання великих транзакцій. Аналітична платформа блокчейн-аналітики IntoTheBlock відзначила, що щоденний обсяг великих транзакцій в SHIB збільшився більш ніж на 62%, даючи хибні надії на ймовірний ребаунд.

Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
🚀 SOL превосходит ADA: растет на 9,25% за 24 часа. ADA отстает, рыночная капитализация SOL выше. Прогнозы: SOL до $542 к 2030 году, ADA до $6,75 к 2030 году.
Просмотреть
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть