SHIB: Ведмеді витіснили биків

SHIB: Ведмеді витіснили биків

Shiba Inu (SHIB) Bulls Sidestepped as Price Rebound Fails

Ключові показники для Shiba Inu (SHIB) свідчать про те, що ведмеді викинули биків у епічній боротьбі за гегемонію. Токен демонструє ознаки втрати більшої частини своєї ринкової вартості з останніми тенденціями. Кількість транзакцій знизилася, і навіть підвищений темп спалювання кілька днів тому зараз досяг найнижчого рівня. Ціна SHIB та темп спалювання зазнають спаду

Згідно з даними CoinMarketCap, Shiba Inu зараз торгується на рівні $0.0000139. Цей рівень ціни відповідає 1.56% спаду за 24 години.

Так само, вартість монети впала майже на 10% за останні сім днів. Нажаль, це свідчить про те, що відновлення ціни SHIB може бути важким на короткостроковому періоді.

Ледве 24 години тому темп спалювання SHIB досяг висоти у 28,145%, здивувавши багатьох. В двох транзакціях було знищено 96,434,994 токена SHIB. Проте ринок взяв новий оберт, і темп спалювання зараз падає.

Shibburn показує, що темп спалювання SHIB зменшився на 89.23%, знищені лише 10,387,492 токени SHIB в семи транзакціях. Кількість транзакцій SHIB на спадній стороні

На Shibariumscam загальна кількість транзакцій SHIB становить близько 417 мільйонів, а загальний блок - 6.5 мільйонів, з середнім часом блокування п`ять секунд.

З моменту досягнення ціни Shiba Inu піку на початку цього року, токен зафіксував постійну волатильність. Ці показники відображають те, що продавці активніші на ринку. Якщо ця тенденція триватиме, криптовалюта може зіткнутися з подальшим зниженням ціни.

З іншого боку, у SHIB все ще є шанс швидкого відновлення. Однак це в значній мірі залежить від подій у його екосистемі. У п`ятницю відбулося значне зростання великих транзакцій. Аналітична платформа блокчейн-аналітики IntoTheBlock відзначила, що щоденний обсяг великих транзакцій в SHIB збільшився більш ніж на 62%, даючи хибні надії на ймовірний ребаунд.

Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Огляд: Інвестувати $5,000 у Bitcoin чи Ethereum може стати шляхом до $1 млн до 2025 року. Ретельне дослідження та обізнаність у ринку є ключовими. 🚀⚠️
Переглянути
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути