Трейдери зазнали втрат через ліквідацію PEPE - 247 млрд доларів.

Трейдери зазнали втрат через ліквідацію PEPE - 247 млрд доларів.

247 мільярдів PEPE протягом 24 годин, Коли попередній штовх? Ліквідація PEPE займає передні позиції в умовах загального сповільнення цього показника на ринку. У той час як Ethereum (ETH) перевершив Bitcoin (BTC) за ліквідацією на ринку протягом 24 годин, PEPE також випереджає dogwifhat (WIF), Shiba Inu (SHIB) та Dogecoin (DOGE) за даними від CoinGlass. 247 мільярдів PEPE ліквідація.

З даних on-chain видно, що PEPE зафіксував ліквідацію на суму 2,33 мільйона доларів протягом останніх 24 годин. Ця цифра показує, що трейдери на підйом понесли збитки на суму 1,32 мільйона доларів, а трейдери на падіння - на суму 1,01 мільйона доларів.

Фактично в термінах PEPE ця ліквідація складає понад 247 мільярдів. В той час як історично це не є незвичайним, те що PEPE зазнав більше ліквідацій, ніж SHIB і DOGE, свідчить про те, що більше трейдерів звертають увагу на монету в цілому.

За динамікою цін PEPE торгувався за $0,000009137, що вище на 0,14% за 24 години. Обсяг торгів токеном впав на більше ніж 36% до $606,933,995. Протягом останнього тижня PEPE виділився багатьма способами. Токен недавно отримав лістинг, що різко підвищило активність його великого трейдера більш ніж на 109%.

Як головний конкурент SHIB та DOGE, PEPE відомий своїм високим рівнем транзакцій та зараз посідає 15-е місце серед найбільш торгованих токенів на ринку сьогодні. Коли можливе попереднє штовхання для PEPE?

Динаміка зростання PEPE цікава. Хоча токен наразі торгується відносно стабільно, він підскочив більш ніж на 26,36% протягом останнього тижня, але втратив 23,33% протягом останнього місяця. Поза інтенсивним обіймом великих трейдерів, очікування ринку тепер залежать від того, чи зможе PEPE повернутися до свого чотири-тижневого максимуму в умовах зростаючої невпевненості. PEPE перебуває в центрі уваги, відкриваючи велику можливість для трейдерів, які хочуть довгосрочне інвестування у мем-монету. У короткостроковому плані очікується очищення одного нуля.

Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
Прогноз цены DOGE на 20 сентября: ожидания и анализ
DOGE стабилен на $0.1052, возможно падение к $0.1030. Боковая торговля в диапазоне $0.1040-$0.11 ожидается. Неделя может протестировать сопротивление $0.11099. 📈🐕 #DOGE #крипта
Просмотреть
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP: к новому историческому максимуму?
XRP может достичь $4,20 в свете узких полос Боллинджера с 2016 года. Трейдеры обращают внимание на потенциальное изменение цены, сжатие полос сигнализирует о повороте. В прошлом такие сжатия предшествовали впечатляющим ростам. Некоторые ожидают новых исторических максимумов. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
Анализ цены Solana: Почему SOL снижается до $200?
📉 Анализ цены Solana: рост до $147, но препятствия на пути к $200. Как повлияет решение ФРС США? 🤔 #Solana #криптовалюта
Просмотреть
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
Положительное криптонастроение: рост оптимизма в криптосфере
DeFi Education Fund CLO: Настроение в крипто позитивное. Слушания SEC - ключевой момент для будущего отрасли. Ждем четких регуляторных рамок для развития криптопространства в США. 🚀🔑 #DeFi #SEC #криптовалюты
Просмотреть