Трейдери зазнали втрат через ліквідацію PEPE - 247 млрд доларів.

Трейдери зазнали втрат через ліквідацію PEPE - 247 млрд доларів.

247 мільярдів PEPE протягом 24 годин, Коли попередній штовх? Ліквідація PEPE займає передні позиції в умовах загального сповільнення цього показника на ринку. У той час як Ethereum (ETH) перевершив Bitcoin (BTC) за ліквідацією на ринку протягом 24 годин, PEPE також випереджає dogwifhat (WIF), Shiba Inu (SHIB) та Dogecoin (DOGE) за даними від CoinGlass. 247 мільярдів PEPE ліквідація.

З даних on-chain видно, що PEPE зафіксував ліквідацію на суму 2,33 мільйона доларів протягом останніх 24 годин. Ця цифра показує, що трейдери на підйом понесли збитки на суму 1,32 мільйона доларів, а трейдери на падіння - на суму 1,01 мільйона доларів.

Фактично в термінах PEPE ця ліквідація складає понад 247 мільярдів. В той час як історично це не є незвичайним, те що PEPE зазнав більше ліквідацій, ніж SHIB і DOGE, свідчить про те, що більше трейдерів звертають увагу на монету в цілому.

За динамікою цін PEPE торгувався за $0,000009137, що вище на 0,14% за 24 години. Обсяг торгів токеном впав на більше ніж 36% до $606,933,995. Протягом останнього тижня PEPE виділився багатьма способами. Токен недавно отримав лістинг, що різко підвищило активність його великого трейдера більш ніж на 109%.

Як головний конкурент SHIB та DOGE, PEPE відомий своїм високим рівнем транзакцій та зараз посідає 15-е місце серед найбільш торгованих токенів на ринку сьогодні. Коли можливе попереднє штовхання для PEPE?

Динаміка зростання PEPE цікава. Хоча токен наразі торгується відносно стабільно, він підскочив більш ніж на 26,36% протягом останнього тижня, але втратив 23,33% протягом останнього місяця. Поза інтенсивним обіймом великих трейдерів, очікування ринку тепер залежать від того, чи зможе PEPE повернутися до свого чотири-тижневого максимуму в умовах зростаючої невпевненості. PEPE перебуває в центрі уваги, відкриваючи велику можливість для трейдерів, які хочуть довгосрочне інвестування у мем-монету. У короткостроковому плані очікується очищення одного нуля.

XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитив у криптосфері зростає. Засідання у Конгресі розширило позитивне ставлення до криптою. Регулювання може надати ясність для розвитку галузі в США. 🚀⚖️
Переглянути
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
🚀 Експерт прогнозує, що ціна на Dogwifhat може досягти $5. WIF зросла і утримується на биковій конфігурації на ринку мем-монет. Позитивний тренд також відчувається на широких крипторинках. 📈
Переглянути