BNB зазнає падіння, прогнозується подальше зниження ціни

BNB зазнає падіння, прогнозується подальше зниження ціни

BNB, власна токен Binance Smart Chain, пережив падіння в п`ятницю, показавши велику червону свічку після початкового значення близько $305 і руху вниз до $297.93.

Цей спад почався з відхиленням на рівні $312.53 в середу, створивши опір на тому ж рівні. На момент написання ціни все ще показують сильні ознаки руху вниз до попереднього рівня підтримки в $300.

Якщо цей рівень підтримки не зможе утриматися, то ціна може продовжити падати до наступного рівня підтримки в $263.93. Але якщо підтримка затримається, ми можемо побачити повернення ціни і рух вверх для створення нового максимуму за рік. Однак ціна все ще перебуває вище 100-денного рухомого середнього, що зазвичай свідчить про биковий настрій ціни.

Технічні показники вказують на продовження спадної тенденції для BNB.

Щоб з`ясувати, куди може рухатися ціна BNB в майбутньому, можна використовувати кілька показників для аналізу графіка.

4-годинний MACD: Ми бачимо, що гістограма знаходиться нижче нульової лінії, що свідчить про спадну тенденцію.

Ми також бачимо, що лінія MACD перетнула сигнальну лінію, вказуючи на тривалу падінкову тенденцію.

1-денний MACD: З щоденного графіка ми можемо підтвердити, що як MACD лінія, так і сигнальна лінія перетнулися та рухаються до нульової лінії, тоді як гістограма вже знаходиться нижче нульової лінії, що вказує на подальший спад.

4-годинний алігатор: Використовуючи індикатор алігатора для аналізу графіка за 4-годинними інтервалами, ми бачимо, що щелепи, зуби та губи спрямовані вниз і розташовані під кутом один до одного. Це історично був сигнал биків, що свідчить про подальше зниження.

1-денний алігатор: Крім того, розглядаючи індикатор алігатора на щоденному графіку, можна побачити, що губа алігатора [зелена лінія] та зуби [червона лінія] показують ознаки перетину з щелепою [синя лінія], що свідчить про спад.

Заключні думки

Навіть якщо MACD і Aligator є популярними індикаторами, слід зауважити, що вони не є непомилковими, і трейдери часто комбінують їх з іншими інструментами технічного аналізу, щоб приймати кращі торгові рішення.

Крім того, помилкові сигнали можуть виникати, особливо на нестабільних або бічних ринках, тому важливо враховувати загальний контекст ринку.

Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
🚀 SOL превосходит ADA: растет на 9,25% за 24 часа. ADA отстает, рыночная капитализация SOL выше. Прогнозы: SOL до $542 к 2030 году, ADA до $6,75 к 2030 году.
Просмотреть
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть