Час купувати Bitcoin та Ethereum - QCP Capital

Час купувати Bitcoin та Ethereum - QCP Capital

Чи настав час купувати Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH)? QCP Capital оголосила про те, що вона очікує зараз!

Під час стрімкого спаду Bitcoin та глобальних ринків інвестори стурбовані входженням на ринок, але нова оцінка прийшла від криптовалютної торговельної фірми QCP Capital з Сінгапуру.

Заявивши, що ще рано говорити про те, що ринок повністю відновився і повернувся до нормального, аналітики QCP зазначили, що ринки продовжуватимуть залишатися волатильними, доки зясується політика ФРС та Банку Японії (BoJ). `Макроринки сьогодні стрімко відновилися, але однозначно ще рано говорити, що вони повернулися до норми.

Доки не з`ясується політика ФРС та BoJ, ціни на активи, ймовірно, залишатимуться волатильними, а ринки лишатимуться волатильними; Важливі оновлення очікуються від віце-губернатора BoJ Учіди у середу та на конференції в Джексон-Хоул Федерал Резерв 22-24 серпня.

“Ми вважаємо, що негайне зниження ставок малоймовірно, оскільки це серйозно підривало б довіру ФРС і підсилувало б паніку на ринках, підживлюючи віру у наближення рецесії.” Час накопичувати Bitcoin та Ethereum!

Прогнозуючи, що волатильність буде тривати, доки не вирішиться невизначеність на ринку, аналітики QCP рекомендують інвесторам накопичувати активи Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) протягом цього періоду.

“Може настав час почати думати про накопичення місця BTC та ETH, оскільки ціни впали як стрибок з кручі.”

Це не інвестиційна порада.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть