Час купувати Bitcoin та Ethereum - QCP Capital

Час купувати Bitcoin та Ethereum - QCP Capital

Чи настав час купувати Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH)? QCP Capital оголосила про те, що вона очікує зараз!

Під час стрімкого спаду Bitcoin та глобальних ринків інвестори стурбовані входженням на ринок, але нова оцінка прийшла від криптовалютної торговельної фірми QCP Capital з Сінгапуру.

Заявивши, що ще рано говорити про те, що ринок повністю відновився і повернувся до нормального, аналітики QCP зазначили, що ринки продовжуватимуть залишатися волатильними, доки зясується політика ФРС та Банку Японії (BoJ). `Макроринки сьогодні стрімко відновилися, але однозначно ще рано говорити, що вони повернулися до норми.

Доки не з`ясується політика ФРС та BoJ, ціни на активи, ймовірно, залишатимуться волатильними, а ринки лишатимуться волатильними; Важливі оновлення очікуються від віце-губернатора BoJ Учіди у середу та на конференції в Джексон-Хоул Федерал Резерв 22-24 серпня.

“Ми вважаємо, що негайне зниження ставок малоймовірно, оскільки це серйозно підривало б довіру ФРС і підсилувало б паніку на ринках, підживлюючи віру у наближення рецесії.” Час накопичувати Bitcoin та Ethereum!

Прогнозуючи, що волатильність буде тривати, доки не вирішиться невизначеність на ринку, аналітики QCP рекомендують інвесторам накопичувати активи Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) протягом цього періоду.

“Може настав час почати думати про накопичення місця BTC та ETH, оскільки ціни впали як стрибок з кручі.”

Це не інвестиційна порада.

Огляд ринку криптовалют: BTC відступив до $63 тис.
Огляд ринку криптовалют: BTC відступив до $63 тис.
BTC відступає до $63 тис., WIF знижується на 10% щодня. BTC весело стрибнув до $64 тис., але втратив позиції. Альткоїни відступають разом із загальною капіталізацією. WIF - найбільший втратник. #крипто #огляд 📉🪙
Переглянути
Невідоме майбутнє XRP: аналіз і прогнози
Невідоме майбутнє XRP: аналіз і прогнози
📈 Теханаліз показує, що XRP готується до рекордного взлету, біки повертаються. Ринок альткоїнів на підйомі, аналітики прогнозують подальше зростання. XRP може показати значний рух. #крипто 🚀
Переглянути
Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
DOGS Token та інші мем-токени Telegram втрачають популярність через спад ціни. DOGS впав на 8% за добу, з ринковою капіталізацією $476.34 млн. TON та NOT також показали спад. Прогноз для DOGS мрачний через загальну спадну тенденцію. RSI вказує на подальше зниження цін 😕📉.
Переглянути
SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI зростає на фоні зростання DeFi. Ринок впав, але SEI досяг 27-денного максимуму. Торговий обсяг зріс на 28%. Технічні та DeFi фактори підтримують ріст. Перехід до позитивної тенденції. 📈
Переглянути