Зниження активності мережі SHIB: що це означає для ціни?

Зниження активності мережі SHIB: що це означає для ціни?

Shiba Inu (SHIB) бачить зниження використання мережі серед несподіваного вибуху

У більшості випадків шалений актив на блокчейні впливає на ціну внутрішнього токена проєкту. Для Shiba Inu (SHIB) дані показують, що його нещодавні проблеми можна пов`язати з відсутністю помітної взаємодії в мережі.

Крім того, SHIB пережив дивний вибух одного з важливих показників. Цей аналіз on-chain заглиблюється в короткостроковий потенціал 12-го за рейтингом криптовалюти. Зниження активності мережі Shiba Inu викликає стурбованість

На момент написання статті BeInCrypto досліджує активні, нульовий баланс та нові адреси в мережі Shiba Inu. Згідно з IntoTheBlock, ці показники on-chain всі зменшилися протягом останніх семи днів.

Активні адреси просто вказують на кількість користувачів, які активно беруть участь у транзакціях. Нові адреси, з іншого боку, беруть до уваги учасників, які роблять свої перші транзакції, водночас адреси з нульовим балансом вимірюють учасників, які ще не робили транзакції.

Узявши всі ці показники разом, вони дають загальне уявлення про залученість користувачів. Значний спад Shiba Inu в цьому аспекті вказує на те, що на мережі бракує учасників, які або відправляють, або отримують токени.

Це зазвичай є величезним негативним сигналом, оскільки вказує на падіння притягливості та відсутність попиту на SHIB. Якщо це продовжується, ціна SHIB може бути не в змозі відновитися після останнього падіння.

Додатково, співвідношення мережевої вартості до транзакції (NVT) переповнене дивовижним вибухом. Це співвідношення показує, чи занижена або завищена мережа.

Низькі показники NVT вказують на те, що мережа занижена, оскільки транзакції перевищують ринкову капіталізацію. Однак високий показник NVT вказує на те, що мережа занижена та не може ефективно обробляти великий обсяг транзакцій, як у випадку з SHIB.

Графік покзує, що SHIB торгується по ціні $0.000015. Трі тижні тому токен торгувався на піку $0.000020, що викликало бичі вимоги до підвищення ціни. Однак цього не сталося.

Крім того, Awesome Oscillator (AO), технічний осцилятор, який вимірює ринковий momentum, впав в негативну зону. Коли AO позитивний, momentum зростає вверх.

Однак спад, подібний до SHIB, вказує на зниження momentum. Тому, якщо рейтинг AO продовжить падати, це вплине на ціну SHIB. Якщо це триватиме, ціна токена може впасти до $0.000012.

Проте, Money Flow Index (MFI), який вимірює потік капіталу у криптовалюту, здається відступає від напрямку ціни SHIB та AO.

Цей тренд, якщо буде продовжуватися або рухатиметься вгору, показуватиме, що ринкові учасники купують спад. Якщо це триватиме впродовж наступних днів, вартість монети може збільшитися, а ціна може спробувати повернутися до $0.000019.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть