Зниження активності мережі SHIB: що це означає для ціни?

Зниження активності мережі SHIB: що це означає для ціни?

Shiba Inu (SHIB) бачить зниження використання мережі серед несподіваного вибуху

У більшості випадків шалений актив на блокчейні впливає на ціну внутрішнього токена проєкту. Для Shiba Inu (SHIB) дані показують, що його нещодавні проблеми можна пов`язати з відсутністю помітної взаємодії в мережі.

Крім того, SHIB пережив дивний вибух одного з важливих показників. Цей аналіз on-chain заглиблюється в короткостроковий потенціал 12-го за рейтингом криптовалюти. Зниження активності мережі Shiba Inu викликає стурбованість

На момент написання статті BeInCrypto досліджує активні, нульовий баланс та нові адреси в мережі Shiba Inu. Згідно з IntoTheBlock, ці показники on-chain всі зменшилися протягом останніх семи днів.

Активні адреси просто вказують на кількість користувачів, які активно беруть участь у транзакціях. Нові адреси, з іншого боку, беруть до уваги учасників, які роблять свої перші транзакції, водночас адреси з нульовим балансом вимірюють учасників, які ще не робили транзакції.

Узявши всі ці показники разом, вони дають загальне уявлення про залученість користувачів. Значний спад Shiba Inu в цьому аспекті вказує на те, що на мережі бракує учасників, які або відправляють, або отримують токени.

Це зазвичай є величезним негативним сигналом, оскільки вказує на падіння притягливості та відсутність попиту на SHIB. Якщо це продовжується, ціна SHIB може бути не в змозі відновитися після останнього падіння.

Додатково, співвідношення мережевої вартості до транзакції (NVT) переповнене дивовижним вибухом. Це співвідношення показує, чи занижена або завищена мережа.

Низькі показники NVT вказують на те, що мережа занижена, оскільки транзакції перевищують ринкову капіталізацію. Однак високий показник NVT вказує на те, що мережа занижена та не може ефективно обробляти великий обсяг транзакцій, як у випадку з SHIB.

Графік покзує, що SHIB торгується по ціні $0.000015. Трі тижні тому токен торгувався на піку $0.000020, що викликало бичі вимоги до підвищення ціни. Однак цього не сталося.

Крім того, Awesome Oscillator (AO), технічний осцилятор, який вимірює ринковий momentum, впав в негативну зону. Коли AO позитивний, momentum зростає вверх.

Однак спад, подібний до SHIB, вказує на зниження momentum. Тому, якщо рейтинг AO продовжить падати, це вплине на ціну SHIB. Якщо це триватиме, ціна токена може впасти до $0.000012.

Проте, Money Flow Index (MFI), який вимірює потік капіталу у криптовалюту, здається відступає від напрямку ціни SHIB та AO.

Цей тренд, якщо буде продовжуватися або рухатиметься вгору, показуватиме, що ринкові учасники купують спад. Якщо це триватиме впродовж наступних днів, вартість монети може збільшитися, а ціна може спробувати повернутися до $0.000019.

VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути