Сейлор закликає зупинити падіння ціни Bitcoin

Сейлор закликає зупинити падіння ціни Bitcoin

Майкл Сейлор, засновник і колишній генеральний директор MicroStrategy та голосний прихильник Bitcoin, звернувся до спільноти BTC на соціальній медіа-платформі Twitter, щоб прокоментувати поточне значне зниження курсу Bitcoin та закликати спільноту зусиллями запобігти подальшому падінню.

Протягом цього часу власники невеликих сум Bitcoin продовжують продавати їх, щоб отримати можливість інвестувати від вже схвалених фондів Bitcoin ETF.

Сейлор заявив своїм послідовникам та всій біткойн-спільноті, щоб вони не продавали свої BTC. За останній тиждень затвердження фондів біткойн ETF на основі базових активів з біткойна, виданих Комісією з цінних паперів та бірж США, призвело до великої волатильності ціни біткойна, і тому багато хто продають його, щоб скористатися першим зростанням ціни, а інші продавати, щоб отримати вільні кошти для інвестицій в Bitcoin ETF.

У четвер, ціна провідної криптовалюти на світі зросла на 6,10%, досягнувши висоти $48 711. Негайно після цього Bitcoin впав на 6,78%, досягнувши мінімуму $45 729.

Michael Saylor спрямовує зусилля на запобігання падінню ціни біткойна.

Коли Сейлор був генеральним директором в серпні 2020 року, він запровадив курс на основі біткойна для компанії MicroStrategy, оскільки компанія шукала вихід з кризи. У виконання команди Сейлора вона почала регулярно придбавати великі пакети біткойна і додавати їх до свого балансу.

Кілька разів MicroStrategy випускала облігації, щоб придбати більше біткойну. Останнє придбання BTC було оголошено близько двох тижнів тому, компанія придбала ще 14 620 біткойнів на суму 615,7 мільйонів доларів в період з кінця листопада по кінець грудня 2023 року. На 27-му грудня компанія володіла 189 150 BTC на суму вражаючих 8 666 777 340 доларів. Згідно з раніше висловленими заявами Сейлора, його метою є придбати загальний обсяг кола Bitcoin у розмірі 1%.

MicroStrategy також планує випустити ще облігації на суму 750 мільйонів доларів для збільшення свого запасу Bitcoin. Сейлор вибирає саме Bitcoin, виключаючи інші криптовалюти, навіть другу найбільшу після Bitcoin, Ethereum.

У своєму останньому твіті інший максималіст біткойну, Макс Кайзер, подякував Сейлору за `виведення Bitcoin з криптовалютної канавки` та `створення передумов для сьогоднішнього схвалення ETF`.

Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Цифровые активы готовы к росту: что будет с ценой биткойна после выборов в США? - Standard Chartered
Standard Chartered делает бычий прогноз для биткойна: $125K с Трампом и $75K с Харрис. Цифровые активы на подъеме после снижения ставок ФРС. Кривая доходности положительна для крипты. Кендрик ждет новых инвестиций через ETF. 🚀📈 #биткойн #StandardChartered
Просмотреть