Приватний Моніторинг Фінансів: Небезпеки CAT SEC

Приватний Моніторинг Фінансів: Небезпеки CAT SEC

Експерти Попереджають, що Об`єднана Аудиторська Доріжка SEC Неконституційна

Найновіший інструмент спостереження Комісії з цінних паперів та бірж (SEC), Об`єднана Аудиторська Доріжка (CAT), викликав значні занепокоєння серед сторонників приватності та юридичних експертів, які попереджають про небачене розширення урядового моніторингу фінансових транзакцій. CAT Комісії SEC Викликає Занепокоєння Приватністю та Юридичні Виклики

Останні розвитки, такі як впровадження Комісією з цінних паперів та бірж Об`єднаної Аудиторської Доріжки (CAT), сигналізують про тривожну тенденцію до збільшення урядового спостереження.

CAT має стати найбільшою базою даних угод з цінними паперами коли-небудь, що є значним кроком до неконтрольованого урядового спостереження, за словами експертів з криптозаконодавства. Що таке Об`єднана Аудиторська Доріжка?

У кінці травня 2024 року найновіший масштабний інструмент масового спостереження Комісії SEC, CAT, став `повністю функціональним`. Це означає, що брокери-дилери, біржі та альтернативні торговельні системи, які мають реєстрацію в SEC, зараз повинні збирати і надсилати інформацію про угоди, пов`язані з кожною угодою у США, а також персональну інформацію кожного клієнта роздрібної брокерської служби США.

Ця база даних, призначена для збору та зберігання докладних даних про клієнтів на всіх ринках США, загрожує трансформацією ландшафту фінансової приватності. Призначення CAT полягає в тому, щоб дозволити регуляторам ефективно та точно відстежувати всю активність на ринках США. Однак ця система також може означати реальність масштабного, неконтрольованого урядового спостереження. Проблеми Приватності та Юридичні Виклики

За вимогами, пов`язаними з CAT Комісії SEC, регульовані суб`єкти змушені збирати множину точок даних про угоди, учасників угод та клієнтів роздрібної торговельної фірми, включаючи імена, адреси та деталі облікових записів. Для учасників економіки цифрових активів це може стосуватися ідентифікаторів транзакцій та адрес гаманців, що надає можливість особам з доступом до бази даних вдатися в інсайти щодо історій транзакцій користувачів.

Наслідки для галузі цифрових активів є тривожними, особливо з огляду на остаточне прийняття правил дилерського ринку SEC, яке Асоціація Блокчейн та інші оскаржують у федеральному суді. Якщо ці нові правила залишаться в силі, новостворені `дилери` та `біржі` будуть зобов`язані надсилати інформацію про користувачів цифрових активів до CAT.

Це означає, що безпрецедентний обсяг даних про криптоторгівлю та особисту інформацію клієнтів будуть включені в сітку спостереження SEC. Ситуацію погіршує те, що дані CAT доступні мережі пов`язаних урядових агентств та приватних саморегулюючих організацій без ордера або обґрунтованих підозрілостей у скоєнні злочину. Це значно розширює кількість осіб, які можуть потенційно отримати доступ до особистих фінансових життів і торгових активностей американців.

Боротьба проти CAT

Колишній Генеральний Прокурор Уільям Барр у статті для Wall Street Journal висловив занепокоєння через порушення можливих конституційних прав через CAT. Він заявив: `Конституція забороняє масове спостереження за приватними діяльностями лише на підставі можливості скоєння криміналю вського діяння`. Адресуючи ухиляння уряду від збору вичерпної інформації від третіх осіб про підозрюваного, Барр сказав, `[С]упремний Суд стверджував, що навіть доступ до деякої інформації від третіх осіб може вимагати ордера`.

Організації, такі як Новий Альянс Громадянських Свобод (NCLA), активно борються проти CAT. NCLA подали петицію до окружного суду США за Західний округ Техасу про зупинку та тимчасовий наказ зупинення CAT. Вони аргументуюють, що CAT є найбільшим урядовим зобов`язаним масовим збиранням особистих фінансових даних в історії Америки і що він діє без будь-якої законодавчої авторизації від Конгресу.

NCLA стверджують, що дії SEC порушують Четверту поправку та Закон про адміністративну процедуру. Вони вказують на ризики, пов`язані з такою великою базою даних, включаючи кібербезпекові загрози, та критикують фінансування SEC CAT шляхом ухвалення мільярдів доларів з організацій саморегулювання.

Роль Приватних Монет

Зі зростанням регуляторних тискувань приватні проєкти в крипторинку стають все більш важливими. Це пояснює багато причин, чому приватні монети, такі як Monero та Zano, бачать збільшення інтересу та активності. Останній успішно завершив свій хардфорк Zarcanum, значно покращивши свої можливості, дозволяючи користувачам створювати неслідовні власні токенізовані або конфіденційні активи. Цей прогрес підтримує трансформацію ланцюга в платформу з багатомірною приватністю.

Приватність необхідна для того, щоб криптовалюти досягли глобальної прийнятості. Без приватності валюта не може бути функціональною. Внесення певних криптовалют, що беруть участь у незаконних діяльностях, до чорного списку робить ці активи менш цінними, ніж ті, які вважаються `чистими`.

Під час загострення урядового спостереження, подібного до CAT SEC, не можна надто підкреслити важливість приватних монет у забезпеченні індивідуальної приватності. Громадяни урядів повинні продовжувати боротися і підтримувати приватні проєкти шляхом інвестицій, технічних внесків та використання.

Чи ви тривожитеся, що уряди намагаються позбавити своїх громадян приватності? Поділіться своїми думками та враженнями на цю тему у коментарях нижче.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть