Біткойн більш стійкий за облігації та фіатну систему: експерт

Біткойн більш стійкий за облігації та фіатну систему: експерт

Експерт з біткойну заохочує стійкість криптовалюти в порівнянні з облігаційним ринком та фіатною системою

Наталі Брунел, нагороджена журналістка, зняла емфазу з того, що біткойн може зазнати потенційного занепаду до 2026 року. Брунел висловила свою думку в останньому інтерв`ю на FOX Business, наголосивши, що вона більше хвилюється про занепад на ринку облігацій або сучасну фіатну систему.

`Навіщо нам потрібно, щоб 2% нашої покупної спроможності вкрадали кожен рік?` - запитує @NatBrunell у зв`язку з #Bitcoinpic.twitter.com/RWzbLp266Y — Michael Saylor⚡️ (@saylor) January 25, 2024

За словами Брунел, сучасна фіатна система побудована на кредиті, де гроші в банку - це грошовий зобов`язання та зобов`язання когось. Вона сказала:

Мене більше хвилює занепад на ринку облігацій або сучасної фіатної системи, оскільки ми живемо в системі, побудованій на кредиті. Гроші в нашому банку - це не наші гроші. Це грошове зобов`язання та зобов`язання когось.

Брунел також зауважила, що дефляція несумісна з поточною фіатною системою, стверджуючи, що вона занепаде, і Федеральна Резервна система (Fed) робить все можливе, щоб затягнути систему. Однак коментатор медіа вважає, що Фед не бажає дефляції, оскільки йому потрібно залишатися сплатоспроможним.

За словами Брунел, замість того, щоб хвилюватися про занепад біткойна до 2026 року, біткойнери хвилюються про стійкість поточної системи. За її словами, святкування падіння інфляції означає, що американці платять надмірно високі ціни за все, і темп зростання цін лише збільшується та повертається до 2%.

Журналістка-лауреат запитує, навіщо американцям потрібно вкрадати 2% їх покупної сили щорічно. Вона стверджує, що біткойнери хочуть технологічного прогресу та продуктивності для людей. Крім того, вона зауважує, що спільнота біткойна хоче мати тверді гроші, а не систему, що ґрунтується на кредиті. Вони хочуть інвестувати у щось, що не можна друкувати з нічого та підвищується вартість.

Відмова відповідальності: Інформація, наведена в цій статті, призначена лише для інформаційних та навчальних цілей. Ця стаття не становить фінансової ради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, зазнані в результаті використання умісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам радять вживати обережності перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть