RoaringKitty може стати мільярдером від GameStop до пятниці

RoaringKitty може стати мільярдером від GameStop до пятниці

RoaringKitty - мільярдер від GameStop до п`ятниці? Криптотрейдери ставлять шанси на 50%

Спостерігачі ринку очікують, що Кіт Гілл, відомий як Roaring Kitty, може досягти позиції в GameStop в мільярд доларів до п`ятниці.

Ставки Polymarket на те, що Гілл стане мільярдером, набули популярності, ймовірність `так` зросла до 50%.

Спостерігачі ринку в цілому підтримують торгівця роздрібними акціями Кіта Гілла, щоб до п`ятниці очистити мільярд доларів на його позиціях акцій GameStop (GME) у тому, що може стати однією з найвеликих успішних історій торгівлі акціями-мемами.

Гілл, відомий своїм акаунтом X під назвою @TheRoaringKitty та акаунтом Reddit під псевдонімом “DeepF*ckingValue” - він не використовує зірочку на платформі - показав позицію в Редіт-пості в четвер, демонструючи 583 мільйона доларів на позиціях опціонів та акціях. Акції GME вчора додали 47% до 46 доларів і стрімко піднялися до 61 долара в післягодинніх торгах.

Підписники на Reddit швидко розрахували, що GME потрібно було лише додати 9 доларів у п`ятницю, щоб надати Гіллу позицію в мільярд доларів у акціях продавця відеоігор.

Ставки Polymarket на те, щоб Гілл перевищив десятизначний позначку на його брокерському рахунку, швидко знайшли симпатію серед інвесторів. Ринок `Мільярдер Roaring Kitty до п`ятниці?` набрав 120 000 доларів ставок з моменту початку дії пізно у четвер, імовірність `так` зросла з розпочатку ранкового азіатського часу до 50%.

“Якщо GME досягне 70$, внутрішня ​​вартість його позиції досягне мільярда. (5 мільйонів акцій * 70$) + (12 мільйонів акцій від дзвінків * (70$ - 20$ страйк)),” - сказав користувач “etj103007”, який придбав 15 000 акцій на користь.

“Я вірю у Roaring Kitty,” сказав інший користувач, який мав 1 000 `так` акцій.

Ринок вирішить відповідати “так”, якщо @TheRoaringKitty оголосить, що він є мільярдером або інакше показує брокерську позицію на суму не менше 1 мільярда доларів до 23:59 за восточноамериканським часом сьогодні. Джерело розв`язання для цього ринку буде інформація від Гілла або відомих йому соціальних рахунків.

Тим часом, пародійний токен GME на блокчейні Solana накрутив практично 200 мільйонів доларів у торговому обороті протягом останніх 24 годин, в основному за рахунок соціальних оновлень Гілла. Відповідний токен кіт Роаринг (KITTY) підвищився на 220%, показують дані CoinGecko.

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть