RoaringKitty може стати мільярдером від GameStop до пятниці

RoaringKitty може стати мільярдером від GameStop до пятниці

RoaringKitty - мільярдер від GameStop до п`ятниці? Криптотрейдери ставлять шанси на 50%

Спостерігачі ринку очікують, що Кіт Гілл, відомий як Roaring Kitty, може досягти позиції в GameStop в мільярд доларів до п`ятниці.

Ставки Polymarket на те, що Гілл стане мільярдером, набули популярності, ймовірність `так` зросла до 50%.

Спостерігачі ринку в цілому підтримують торгівця роздрібними акціями Кіта Гілла, щоб до п`ятниці очистити мільярд доларів на його позиціях акцій GameStop (GME) у тому, що може стати однією з найвеликих успішних історій торгівлі акціями-мемами.

Гілл, відомий своїм акаунтом X під назвою @TheRoaringKitty та акаунтом Reddit під псевдонімом “DeepF*ckingValue” - він не використовує зірочку на платформі - показав позицію в Редіт-пості в четвер, демонструючи 583 мільйона доларів на позиціях опціонів та акціях. Акції GME вчора додали 47% до 46 доларів і стрімко піднялися до 61 долара в післягодинніх торгах.

Підписники на Reddit швидко розрахували, що GME потрібно було лише додати 9 доларів у п`ятницю, щоб надати Гіллу позицію в мільярд доларів у акціях продавця відеоігор.

Ставки Polymarket на те, щоб Гілл перевищив десятизначний позначку на його брокерському рахунку, швидко знайшли симпатію серед інвесторів. Ринок `Мільярдер Roaring Kitty до п`ятниці?` набрав 120 000 доларів ставок з моменту початку дії пізно у четвер, імовірність `так` зросла з розпочатку ранкового азіатського часу до 50%.

“Якщо GME досягне 70$, внутрішня ​​вартість його позиції досягне мільярда. (5 мільйонів акцій * 70$) + (12 мільйонів акцій від дзвінків * (70$ - 20$ страйк)),” - сказав користувач “etj103007”, який придбав 15 000 акцій на користь.

“Я вірю у Roaring Kitty,” сказав інший користувач, який мав 1 000 `так` акцій.

Ринок вирішить відповідати “так”, якщо @TheRoaringKitty оголосить, що він є мільярдером або інакше показує брокерську позицію на суму не менше 1 мільярда доларів до 23:59 за восточноамериканським часом сьогодні. Джерело розв`язання для цього ринку буде інформація від Гілла або відомих йому соціальних рахунків.

Тим часом, пародійний токен GME на блокчейні Solana накрутив практично 200 мільйонів доларів у торговому обороті протягом останніх 24 годин, в основному за рахунок соціальних оновлень Гілла. Відповідний токен кіт Роаринг (KITTY) підвищився на 220%, показують дані CoinGecko.

Сплата податків на дохід від криптовалют у 2024: Головне до знання
Сплата податків на дохід від криптовалют у 2024: Головне до знання
Огляд: Криптовалютний дохід підлягає оподаткуванню, потрібно дотримуватися процедур. Важливо знати оподатковувані події та зберігати докладні записи. Уникайте ухиляння від оподаткування. IRS має всі ресурси для допомоги. 📊💵 #криптовалюта #податки
Переглянути
Спеціальний звіт: Реакція ринків на рішення Феду
Спеціальний звіт: Реакція ринків на рішення Феду
Банк Японії залишив ставки на одному рівні, інфляція зросла, BoJ береже ставки через високу волатильність ринку. Фед ставить ставки, ринки реагують позитивно, Bitcoin немов бавовно. 🏦📈🪙
Переглянути
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути