Мем-токени зростають, Bitcoin і Ether трохи знизилися

Мем-токени зростають, Bitcoin і Ether трохи знизилися

Ціни на Bitcoin та Ether трохи знизилися, тоді як цінність мем-токенів значно зростає.

Стрибок у ціні мем-монет, таких як шиба іну, ймовірно, зумовлений трейдерами з Азії та пов`язаний з захопленням навколо потенційних змін в криптовалютному секторі за участю регуляторів США.

Ціни на Bitcoin (BTC) та Ether (ETH) впали трохи більше ніж на 1% протягом останніх 24 годин, оскільки крипторинок залишався в основному спокійним після минулотижневого ралі.

З ведучими токенами, такими як SOL від Solana, XRP та BNB від BNB Chain, які майже не змінилися, сектор мем-монети підтримав найбільші зростання для трейдерів серед категорій, відстежуваних CoinGecko, включаючи шиба іну, яка зростає аж на 12%. Широко аналізований індекс CoinDesk 20 (CD20), індекс найбільших токенів, виключаючи стейблкоїни, втратив 0,5%.

Струм мем-токенів, таких як DOGE та SHIB, почався під час європейських вечірніх годин у вівторок, коли акції роздрібного торговця відеоіграми GameStop (GME) виріс на 19% на попередньо-торговельних ринках, сигнал, який історично призводить до зростання мем-токенів.

`Популярні меми активізуються в основному через входження на ринок азійських трейдерів - більшість часто спостерігають значні зростання цін під час азійських торговельних годин, в середині ночі за часом США`, - сказав Реннік Паллі, засновник криптовалютного фонду Stratos, у відправленій електронній заяві.

`Це є наслідком захоплення навколо ETF на ETH та зміни регуляторних установ США на більш крипто-приязний шлях`, - додав Паллі.

Як раніше повідомлялося, мем-токени, такі як PEPE та MOG, вибухнули на 100% протягом останнього тижня як beta-ставка на екосистему Ethereum. Це стало результатом схвалень спискувань у США для фонду торговельних бірж ефіру (ETF).

Тимчасово Bitcoin залишається в спекулятивному діапазоні торгів, незважаючи на останню волатильність, за даними старшого аналітика ринку ФхПро Алекса Купцікевіча.

`Чіткий вихід та щоденне закриття вище $70,000 розірве цю спекулятивну модель. Доти, класичним розвитком є відступ до нижнього діапазону приблизно в $68,000`, - він заявив у розмові в Телеграмі.

Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Прорыв цены HNT: ожидается прирост на 30%?
Обзор: Цена HNT растет с покупательным давлением, показав сильный бычий импульс. Возможен прирост в 30% за один раз, если цена удержится выше 20-дневного EMA. Потенциал для прорыва и нового ATH. 🚀📈
Просмотреть
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Прорыв Соланы: $172 и $192 - Цели Повышения
Обзор: Солана готовится к прорыву к $172 и $192, но должен преодолеть уровень $149. Устойчивость быков на фоне возможного разворота двойного дна. Рост до $169 возможен. 🚀📈
Просмотреть
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
Криптообзор: BTC, ETH, TIA, RON, AR - анализ цен
📈 Обзор рынка криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR. Биткоин стагнирует, Эфириум на подъеме, Celestia и Ronin растут, Arweave с сильным бычьим импульсом. Графики вверх! 🚀🔥
Просмотреть
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
Математическое обоснование роста XRP до $20-30
🚀 Топ-аналитик обосновывает цену XRP в $20-30. Консолидация за 7 лет - база для роста. Рынок готов к параболическому движению. ETH и XRP капитализации соответствуют целям. XRP готов к выходу из фазы - $10 возможен. 🌟
Просмотреть