Мем-токени зростають, Bitcoin і Ether трохи знизилися

Мем-токени зростають, Bitcoin і Ether трохи знизилися

Ціни на Bitcoin та Ether трохи знизилися, тоді як цінність мем-токенів значно зростає.

Стрибок у ціні мем-монет, таких як шиба іну, ймовірно, зумовлений трейдерами з Азії та пов`язаний з захопленням навколо потенційних змін в криптовалютному секторі за участю регуляторів США.

Ціни на Bitcoin (BTC) та Ether (ETH) впали трохи більше ніж на 1% протягом останніх 24 годин, оскільки крипторинок залишався в основному спокійним після минулотижневого ралі.

З ведучими токенами, такими як SOL від Solana, XRP та BNB від BNB Chain, які майже не змінилися, сектор мем-монети підтримав найбільші зростання для трейдерів серед категорій, відстежуваних CoinGecko, включаючи шиба іну, яка зростає аж на 12%. Широко аналізований індекс CoinDesk 20 (CD20), індекс найбільших токенів, виключаючи стейблкоїни, втратив 0,5%.

Струм мем-токенів, таких як DOGE та SHIB, почався під час європейських вечірніх годин у вівторок, коли акції роздрібного торговця відеоіграми GameStop (GME) виріс на 19% на попередньо-торговельних ринках, сигнал, який історично призводить до зростання мем-токенів.

`Популярні меми активізуються в основному через входження на ринок азійських трейдерів - більшість часто спостерігають значні зростання цін під час азійських торговельних годин, в середині ночі за часом США`, - сказав Реннік Паллі, засновник криптовалютного фонду Stratos, у відправленій електронній заяві.

`Це є наслідком захоплення навколо ETF на ETH та зміни регуляторних установ США на більш крипто-приязний шлях`, - додав Паллі.

Як раніше повідомлялося, мем-токени, такі як PEPE та MOG, вибухнули на 100% протягом останнього тижня як beta-ставка на екосистему Ethereum. Це стало результатом схвалень спискувань у США для фонду торговельних бірж ефіру (ETF).

Тимчасово Bitcoin залишається в спекулятивному діапазоні торгів, незважаючи на останню волатильність, за даними старшого аналітика ринку ФхПро Алекса Купцікевіча.

`Чіткий вихід та щоденне закриття вище $70,000 розірве цю спекулятивну модель. Доти, класичним розвитком є відступ до нижнього діапазону приблизно в $68,000`, - він заявив у розмові в Телеграмі.

Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
🚀 Аналітик довів, що XRP може досягти рівня $20-30. Консолідація за 7 років дала міцну основу для зростання. Цей прогноз - реалістичний. 👨‍💼 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Солана: ціна готується до зростання
Солана: ціна готується до зростання
Solana (SOL) готується до нового зростання. Ціна може пройти рівні $152 та $164. Підтримка при $142. Шанси на спад у SOL, якщо не пройдуть рівень $148 та підтримка $134. MACD та RSI показують буйний настрій. 🚀📈
Переглянути
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Полкадот зупинився нижче $4.5 після випуску Agile Coretime. Криптовалюта бореться, не використовуючи покращене криптосентимент. Випуск дозволяє отримати гнучкість та збільшення масштабованості мережі Polkadot. 🔒📉 #Polkadot #AgileCoretime
Переглянути
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
CEL токен зрос на 62%, вказуючи на відновлений інтерес до мережі Celsius. Графік демонструє позитивну тенденцію та підйом ціни. RSI високий, що може призвести до відката. Мережа реструктурується, що сприяє піднесенню ціни та інтересу. ⬆️📈
Переглянути