Шибаріум: зростання активності та перспективи в мережі Shiba Inu

Шибаріум: зростання активності та перспективи в мережі Shiba Inu

Мережа Shibarium, невід`ємна частина екосистеми Shiba Inu (SHIB), помітила помітний стрибок активності на ланцюжку.

Згідно з даних від Shibariumscan, нові транзакції на Shibarium зросли майже на 50%, з 5 150 в п`ятницю до 7 691 в неділю. Цей скачок вказує на зростаючий інтерес до мережі. Shiba Inu готується до 32%-х приростів?

Крім того, загальна кількість облікових записів Shibarium значно зросла. Починаючи з 105 367 на 1 травня, вона сягнула 113 732 до 27 травня, що свідчить про міцне розширення та зростаючу довіру до платформи.

Shibarium працює як рішення Layer 2 Ethereum, підвищуючи масштабованість та ефективність транзакцій на блокчейні Ethereum. Вона має на меті помітно зменшити час та вартість транзакцій, що відповідає цілям Shiba Inu перетворитися зі своєї мем вихідний точки в широко використовувану криптовалюту.

Останнім часом екосистема розвивалася далі за рахунок інтеграції ShibaSwap, свого власного децентралізованого обмінника (DEX), до Shibarium 16 травня. Цей стратегічний крок є частиною загальних зусиль зі збільшення корисності та привабливості Shibarium.

Каал Дхайрія, розробник Shiba Inu, підкреслив зобов`язання команди до постійного вдосконалення.

`Ця версія зосереджена на відкритті, тому всі творчі генії можуть продовжувати творити меми! Ми будемо продовжувати випускати оновлення та покращення на регулярній основі в майбутньому, також нагадати всім, що це не гонка, це марафон,` сказав Дхайрія.

Крім того, Shiba Inu демонструє модель зменшення волатильності (VCP). Цей технічний патерн, що характеризується поступово звужуючими коливаннями цін, часто розглядається трейдерами як показник потенційного прориву.

Якщо SHIB успішно проб`є шию на рівні $0.00002631, вона може потенційно зазнати стрибка приблизно на 32% від поточної ринкової cім`ї до опорного рівня в $0.00003282.

Однак, якщо це не вдасться досягти, ціна може повернутися до рівня підтримки на рівні $0.00002345. Прорив нижче цього рівня може активувати наступний значний рівень підтримки на рівні $0.00002052.

Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
Топ-5 альткоинов с ростом более 30%
🚀Эти 5 альткоинов выросли более чем на 30% за прошлую неделю! Bittensor (TAO) +95%, Immutable (IMX) +30%, Sui (SUI) отличная производительность, Sei (SEI) надежный Layer-1, Aptos (APT) восстановление после падения. 🔥
Просмотреть
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Криптовалютные деривативы: путь к массовому рынку
Обзор: Деривативы на основе криптовалют набирают популярность, предлагая возможности для трейдеров. Однако, кривая обучения может быть сложной. Криптокомпании должны преодолеть пробелы в привлечении трейдеров и ликвидности. 💰📈 #криптовалюты #деривативы
Просмотреть
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket и кредитное плечо: перспективы рынка прогнозов
Polymarket способствует росту рынка прогнозов. Платформа D8X запускает рынки с кредитным плечом на Polymarket. D8X обеспечивает технологический фундамент для perp DEX. Кредитное плечо на Polymarket и комиссии динамически масштабируются. D8X ценит ставки на фильм Головоломка 2. Кредитное плечо достигло 2,6x с комиссией 7,94%. Рынок предлагает равные шансы. 🔥⬆️💰📈
Просмотреть
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink: Цена растет благодаря интеграциям- ключевая информация о криптовалюте
Chainlink уверенно движется к прорыву, работая над интеграциями, включая 21.co. Цена набирает обороты, а спрос на токен LINK растет. Сможет ли достичь $15? 🚀🔗
Просмотреть