Шибаріум: зростання активності та перспективи в мережі Shiba Inu

Шибаріум: зростання активності та перспективи в мережі Shiba Inu

Мережа Shibarium, невід`ємна частина екосистеми Shiba Inu (SHIB), помітила помітний стрибок активності на ланцюжку.

Згідно з даних від Shibariumscan, нові транзакції на Shibarium зросли майже на 50%, з 5 150 в п`ятницю до 7 691 в неділю. Цей скачок вказує на зростаючий інтерес до мережі. Shiba Inu готується до 32%-х приростів?

Крім того, загальна кількість облікових записів Shibarium значно зросла. Починаючи з 105 367 на 1 травня, вона сягнула 113 732 до 27 травня, що свідчить про міцне розширення та зростаючу довіру до платформи.

Shibarium працює як рішення Layer 2 Ethereum, підвищуючи масштабованість та ефективність транзакцій на блокчейні Ethereum. Вона має на меті помітно зменшити час та вартість транзакцій, що відповідає цілям Shiba Inu перетворитися зі своєї мем вихідний точки в широко використовувану криптовалюту.

Останнім часом екосистема розвивалася далі за рахунок інтеграції ShibaSwap, свого власного децентралізованого обмінника (DEX), до Shibarium 16 травня. Цей стратегічний крок є частиною загальних зусиль зі збільшення корисності та привабливості Shibarium.

Каал Дхайрія, розробник Shiba Inu, підкреслив зобов`язання команди до постійного вдосконалення.

`Ця версія зосереджена на відкритті, тому всі творчі генії можуть продовжувати творити меми! Ми будемо продовжувати випускати оновлення та покращення на регулярній основі в майбутньому, також нагадати всім, що це не гонка, це марафон,` сказав Дхайрія.

Крім того, Shiba Inu демонструє модель зменшення волатильності (VCP). Цей технічний патерн, що характеризується поступово звужуючими коливаннями цін, часто розглядається трейдерами як показник потенційного прориву.

Якщо SHIB успішно проб`є шию на рівні $0.00002631, вона може потенційно зазнати стрибка приблизно на 32% від поточної ринкової cім`ї до опорного рівня в $0.00003282.

Однак, якщо це не вдасться досягти, ціна може повернутися до рівня підтримки на рівні $0.00002345. Прорив нижче цього рівня може активувати наступний значний рівень підтримки на рівні $0.00002052.

Прогноз ціни HNT: Шанс на 30% прибутку
Прогноз ціни HNT: Шанс на 30% прибутку
HNT ціна росте, що може призвести до нового ATH. Технічний аналіз підтримує булішну динаміку. Імовірний рух до $10. 💰📈 #HNT #криптовалюта
Переглянути
Солана між $172 і $192: виходить зі скляної формації?
Солана між $172 і $192: виходить зі скляної формації?
Солана може вийти зі скляної формації за $172-$192, з ключовим рівнем на $149. Варіанти: до $192 або до $130. 🚀📈
Переглянути
Огляд ринку криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR
Огляд ринку криптовалют: BTC, ETH, TIA, RON, AR
Спад на ринку, BTC і ETH у боковому русі. TIA і RON у сильному восходженні, AR також показує позитив. 📉📈🚀
Переглянути
Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
🚀 Аналітик довів, що XRP може досягти рівня $20-30. Консолідація за 7 років дала міцну основу для зростання. Цей прогноз - реалістичний. 👨‍💼 #XRP #криптовалюта
Переглянути