6 Цікавих Способів Використання Криптовалюти

6 Цікавих Способів Використання Криптовалюти

6 Речей, Яких Ви Можливо Не Знали Про Криптовалюту

Криптовалюта знову знаходиться в центрі уваги. Bitcoin, найбільший токен у світі, перейшов позначку у $60,000 і очікується, що досягне нового історичного максимуму ціни в цьому році. Зрозуміло, що це означає, що багато людей інвестують у криптовалюту, сподіваючись здобути прибуток.

Хоча криптовалюта довела свою солідність як інвестиційний інструмент, багато з її інших можливостей, як правило, залишаються непоміченими. Таким чином, багато споживачів не знають про інші цікаві речі, які можна робити з криптовалютою, деякі з яких перераховані нижче:

  • Гральництво

Коли багато з нас думають про азартні ігри, ми говоримо про використання фіатних валют, таких як долари США для розміщення ставок, але криптовалюта фактично набирає популярності у світі азартних ігор. Вірите або ні, є багато сайтів з криптовальютою, які дозволяють вам ставити з Bitcoin, Ether та іншими токенами. Деякі йдуть настільки далеко, що приймають тільки криптовалюту.

  • Купівля їжі

Так, ви можете інвестувати свою криптовалюту для отримання прибутку через спекулятивну торгівлю, але ви також можете купити піцу! Протягом років, продовольчі бренди по всьому світу поступово додавали криптовалюту до свого списку прийнятих валют. Великі мережі, такі як Burger King і Subway у певних місцях приймають криптовалюту, так само як і деякі місцеві ресторани залежно від того, де ви живете.

  • Оплата Оренди Та Комунальних Послуг

Криптовалюта є валютою так само, як і інвестиційним інструментом, і за останні роки ми отримали більше можливостей витрачати її на оренду та комунальні послуги. Служби, такі як Liv Rent та Gravity Co-Living відомі тим, що дозволяють клієнтам платити за оренду за допомогою цифрових активів, і цей тренд тільки зростає.

  • Збереження

Ви можете зберігати, так само як і витрачати свою криптовалюту. Це досить простий процес просто тримання вашої криптовалюти в гарячому або холодному сховищі на дощовий день так, як ви це робили б з фіатною валютою. І існує багато переваг збереження криптовалюти.

  • Оплата Пластичної Хірургії

Пластична хірургія стає більш прийнятною та популярною в наші дні, і є багато способів оплати, включаючи позики, фінансові плани та криптовалюту. Так, криптовалюта. Хоча вона відносно нова, деякі клініки пластичної хірургії почали приймати криптовалюту за свої послуги.

  • Подача Успадкування До Улюблених

Криптовалюта, як майно і валюту, є цінною, що означає, що вона може бути передана вашим улюбленим. Тепер менеджери майна та спеціалісти з успадкування оновлюють свої навички, щоб допомогти інвесторам у криптовалюті розмістити свої цифрові активи в їх майні та залишити їх для своїх улюблених.

Поки всі необхідні заходи вжиті і криптовалюта використовується законним шляхом, ви не повинні мати проблем. І з плином часу ми виявимо ще багато різних речей, які ми можемо робити з криптовалютою, і це забезпечить тривалість галузі.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть