6 Цікавих Способів Використання Криптовалюти

6 Цікавих Способів Використання Криптовалюти

6 Речей, Яких Ви Можливо Не Знали Про Криптовалюту

Криптовалюта знову знаходиться в центрі уваги. Bitcoin, найбільший токен у світі, перейшов позначку у $60,000 і очікується, що досягне нового історичного максимуму ціни в цьому році. Зрозуміло, що це означає, що багато людей інвестують у криптовалюту, сподіваючись здобути прибуток.

Хоча криптовалюта довела свою солідність як інвестиційний інструмент, багато з її інших можливостей, як правило, залишаються непоміченими. Таким чином, багато споживачів не знають про інші цікаві речі, які можна робити з криптовалютою, деякі з яких перераховані нижче:

  • Гральництво

Коли багато з нас думають про азартні ігри, ми говоримо про використання фіатних валют, таких як долари США для розміщення ставок, але криптовалюта фактично набирає популярності у світі азартних ігор. Вірите або ні, є багато сайтів з криптовальютою, які дозволяють вам ставити з Bitcoin, Ether та іншими токенами. Деякі йдуть настільки далеко, що приймають тільки криптовалюту.

  • Купівля їжі

Так, ви можете інвестувати свою криптовалюту для отримання прибутку через спекулятивну торгівлю, але ви також можете купити піцу! Протягом років, продовольчі бренди по всьому світу поступово додавали криптовалюту до свого списку прийнятих валют. Великі мережі, такі як Burger King і Subway у певних місцях приймають криптовалюту, так само як і деякі місцеві ресторани залежно від того, де ви живете.

  • Оплата Оренди Та Комунальних Послуг

Криптовалюта є валютою так само, як і інвестиційним інструментом, і за останні роки ми отримали більше можливостей витрачати її на оренду та комунальні послуги. Служби, такі як Liv Rent та Gravity Co-Living відомі тим, що дозволяють клієнтам платити за оренду за допомогою цифрових активів, і цей тренд тільки зростає.

  • Збереження

Ви можете зберігати, так само як і витрачати свою криптовалюту. Це досить простий процес просто тримання вашої криптовалюти в гарячому або холодному сховищі на дощовий день так, як ви це робили б з фіатною валютою. І існує багато переваг збереження криптовалюти.

  • Оплата Пластичної Хірургії

Пластична хірургія стає більш прийнятною та популярною в наші дні, і є багато способів оплати, включаючи позики, фінансові плани та криптовалюту. Так, криптовалюта. Хоча вона відносно нова, деякі клініки пластичної хірургії почали приймати криптовалюту за свої послуги.

  • Подача Успадкування До Улюблених

Криптовалюта, як майно і валюту, є цінною, що означає, що вона може бути передана вашим улюбленим. Тепер менеджери майна та спеціалісти з успадкування оновлюють свої навички, щоб допомогти інвесторам у криптовалюті розмістити свої цифрові активи в їх майні та залишити їх для своїх улюблених.

Поки всі необхідні заходи вжиті і криптовалюта використовується законним шляхом, ви не повинні мати проблем. І з плином часу ми виявимо ще багато різних речей, які ми можемо робити з криптовалютою, і це забезпечить тривалість галузі.

Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Bitget стає спонсором футбольної ліги LALIGA з Мбаппе та Левандовскі. Рух у спортивний сектор на нових ринках через партнерство з широкою аудиторією. Біржа відзначає свою шосту річницю з понад 45 мільйонами користувачів. Грейсі Чен підкреслює важливість співпраці з LALIGA. 🚀🎉
Переглянути
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Огляд: Баррон Трамп торгує крипто й подорожує у часі, зауважили активісти. Його звязок з мем-койнами вразив спільноту. Також закидують родині Трампів звязки з подорожуванням у часі через романи та інновації. 🕰📈
Переглянути
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Crypto журналіст Артур Гейс попереджає про можливу ядерну катастрофу для фінансових ринків при зниженні ставки Феду на 50 базисних пунктів. Досліджує вплив цього на біткоїн та фіатні валюти. 📉🔥 #Crypto #фінанси
Переглянути
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
🚀 Web3 готує майбутню робочу силу до $1,4 трлн ринку блокчейну. Підготовка співробітників — ключ до успіху у децентралізації. Компанії повинні інвестувати в навчання, щоб забезпечити стабільність у цьому інноваційному просторі. 🌐📈
Переглянути