Асоціація Digital Chamber засуджує SEC за дії проти Robinhood Crypto

Асоціація Digital Chamber засуджує SEC за дії проти Robinhood Crypto

The Digital Chamber, асоціація криптоторговців, засудила SEC за надання Wells Notice проти Robinhood Crypto.

У заяві 6 травня асоціація висловила `глибоке розчарування та обурення` діями та назвала це прикладом перебору з боку регулятора.

The Digital Chamber підкреслила свою постійну протистояння SEC у розширенні своїх повноважень без дозволу Конгресу. Вона зауважила, що Конгрес `активно обговорює законодавство` для визначення регуляторних повноважень у криптосфері і сказала, що SEC порушила процедуру.

Для вирішення проблем компетенції The Digital Chamber закликала до `негайної законодавчої дії` та сказала, що голова SEC, Гарі Генслер, повинен бути змушений виступити перед Конгресом.

The Digital Chamber захищала Robinhood, визнавши зусилля компанії у дотриманні закону та спроби зареєструватися в SEC.

Асоціація сказала: `The Digital Chamber готова підтримати Robinhood Crypto та інші зацікавлені компанії...`

Вона не згадала прямо плани подати амікус-бриф у захист Robinhood, але сказала, що це робила у інших випадках в минулому, підкресливши свій внесок в справу Kraken у лютому.

The Digital Chamber подальше наголосила, що дії SEC суперечать мандату регулятора щодо захисту інвесторів, зауваживши, що агресивне здійснення впливу шкодить новим компаніям та обмежує можливість інвесторів приймати автономні фінансові рішення.

Robinhood Crypto отримала Wells notice

Robinhood відзначив у звіті SEC 4 травня, що її дочірня компанія, Robinhood Crypto, отримала Wells notice. Компанія також прокоментувала це у пості 6 травня.

Wells notice вказує на те, що SEC намір рекомендувати судові дії проти Robinhood. Однак, SEC ще не подала позов.

Однак Robinhood описала, як може протистояти намірам SEC. Компанія сказала, що має намір співпрацювати з SEC, щоб показати слабкість будь-якої справи з точки зору фактів та закону. Вона також стверджувала, що її активи не є цінними паперами.

Robinhood сказав, що продовжить надавати свої послуги, пов`язані з криптовалютою.

Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Штраф в размере 36 млн долларов за мошенничество
Ку Ичиока оштрафован на 36 млн долларов за мошенничество с криптовалютами. Инвесторы обмануты на десятки миллионов. Суд приказал выплатить компенсацию и штрафы. Ичиока лишен права торговли и приговорен к тюрьме. CFTC подчеркивает важность проверки компаний. ⚖️🧐🪓
Просмотреть
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Противостояние Ripple и SEC: Дедлайн по обжалованию
Обзор: SEC наложила штраф $125 млн на Ripple. Судебное противостояние началось в 2020г. В июле 2023 года суд рассмотрел нарушения. 17 дней до дедлайна для апелляции SEC. Решение SEC может повлиять на бизнес Ripple. ⏳🔍
Просмотреть
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
SEC и криптовалюты: правовая несогласованность
Coinbase и Ripple критикуют SEC за несогласованный подход к регулированию криптовалют и термин безопасность криптоактивов. Юристы считают, что SEC создает юридическую неопределенность, что усложняет рынок 🧐🔒.
Просмотреть
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть