Асоціація Digital Chamber засуджує SEC за дії проти Robinhood Crypto

Асоціація Digital Chamber засуджує SEC за дії проти Robinhood Crypto

The Digital Chamber, асоціація криптоторговців, засудила SEC за надання Wells Notice проти Robinhood Crypto.

У заяві 6 травня асоціація висловила `глибоке розчарування та обурення` діями та назвала це прикладом перебору з боку регулятора.

The Digital Chamber підкреслила свою постійну протистояння SEC у розширенні своїх повноважень без дозволу Конгресу. Вона зауважила, що Конгрес `активно обговорює законодавство` для визначення регуляторних повноважень у криптосфері і сказала, що SEC порушила процедуру.

Для вирішення проблем компетенції The Digital Chamber закликала до `негайної законодавчої дії` та сказала, що голова SEC, Гарі Генслер, повинен бути змушений виступити перед Конгресом.

The Digital Chamber захищала Robinhood, визнавши зусилля компанії у дотриманні закону та спроби зареєструватися в SEC.

Асоціація сказала: `The Digital Chamber готова підтримати Robinhood Crypto та інші зацікавлені компанії...`

Вона не згадала прямо плани подати амікус-бриф у захист Robinhood, але сказала, що це робила у інших випадках в минулому, підкресливши свій внесок в справу Kraken у лютому.

The Digital Chamber подальше наголосила, що дії SEC суперечать мандату регулятора щодо захисту інвесторів, зауваживши, що агресивне здійснення впливу шкодить новим компаніям та обмежує можливість інвесторів приймати автономні фінансові рішення.

Robinhood Crypto отримала Wells notice

Robinhood відзначив у звіті SEC 4 травня, що її дочірня компанія, Robinhood Crypto, отримала Wells notice. Компанія також прокоментувала це у пості 6 травня.

Wells notice вказує на те, що SEC намір рекомендувати судові дії проти Robinhood. Однак, SEC ще не подала позов.

Однак Robinhood описала, як може протистояти намірам SEC. Компанія сказала, що має намір співпрацювати з SEC, щоб показати слабкість будь-якої справи з точки зору фактів та закону. Вона також стверджувала, що її активи не є цінними паперами.

Robinhood сказав, що продовжить надавати свої послуги, пов`язані з криптовалютою.

Кінцевий термін подачі апеляції у справі Ripple Vs. SEC
Кінцевий термін подачі апеляції у справі Ripple Vs. SEC
Ripple змушений заплатити $125 мільйонів штрафу SEC, але ще невідомо, чи подаста апеляцію агентство. Це може вплинути на ділові угоди Ripple у нових регіонах. ⌛🔒
Переглянути
Критика SEC щодо термінології криптовалютної безпеки
Критика SEC щодо термінології криптовалютної безпеки
Coinbase та Ripple критикують термін криптовалютна безпека SEC. Їхні юристи вбачають нечіткість і недоліки у підході до регулювання. Головні посадовці сумніваються у відповідності терміну законодавству США. SEC стикається з критикою від різних сторін. 🤔🔒
Переглянути
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути