Нова криптовалютна компанія шукає можливість розширення в Обєднаних Арабських Еміратах

Нова криптовалютна компанія шукає можливість розширення в Обєднаних Арабських Еміратах

Інша криптовалютна компанія планує розширення в Інноваційному та дружньому до інновацій секторі Об`єднаних Арабських Еміратів. Спеціаліст з утримання криптовалюти шукає можливість розширення в Об`єднаних Арабських Еміратах, що є останнім учасником сектору, який бажає створити свою команду там.

Northstake отримала початкове схвалення від Дубайського регуляторного органу віртуальних активів (VARA) - перший крок у напрямку отримання ліцензії на надання послуг по віртуальним активам (VASP), повідомила компанія Blockworks.

Така ліцензія дозволить компанії, заснованій в Данії, надавати послуги з утримання криптовалюти, такі як кастодіальне стейкінг, інституційним інвесторам в еміратах. В кінцевому результаті вона прагне використовувати Об`єднані Арабські Емірати як `стратегічну базу` для вивчення варіантів розширення.

Директор Northstake Йеспер Йохансен заявив, що Об`єднані Арабські Емірати `стають глобальним лідером у віртуальних активах.` Інтерес до Дубая серед криптовалютних компаній зросла після того, як емірат створив VARA в березні 2022 року - режим, який, за словами виконавчих директорів галузі, сприяє інноваціям в сегменті.

Нашою амбіцією є сприяння росту криптоекосистеми в Об`єднаних Арабських Еміратах, використовуючи нашу експертизу та інноваційні рішення в цифрових активних інвестиціях для підтримки фінансових установ регіону та наших місцевих партнерів у створенні інноваційних цифрових активів - заявив Йохансен Blockworks.

Інституційні інвестиції - ті, що перевищують $1 мільйон вартості, - складали близько двох третин криптотранзакцій в Об`єднаних Арабських Еміратах протягом періоду з липня 2022 по червень 2023 року, згідно з звітом Chainalysis вересня.

`Це підтвердження ринкової впевненості свідчить про зусилля, які робить керівництво країни з метою надання визначеної регуляторної чіткості та встановлення країни як глобального центру криптовалют,` - сказав директор з досліджень Chainalysis Кім Грауер у заяві того часу.

Northstake - лише остання криптовалютна компанія, яка розширюється в цьому регіоні.

Криптоопікун Komainu був одним з перших, хто отримав повну ліцензію VASPв серпні - хоча багато хто прагнув надавати послуги там.

Laser Digital, криптоодиниця японського банку Nomura, отримала повну криптоліцензію від VARA Дубая цього самого місяця. M2 Exchange також отримав можливість надавати послуги з утримання та багатобічної торгівлі для мешканців Об`єднаних Арабських Еміратів приблизно в той же час.

Цей крок відбувається майже за рік після того, як Northstake зібрала близько $3 мільйонів, щоб зміцнити свої продукти стейкінгу для інституцій. Компанія, зі своєю багатоланцюжковою платформою, яка включає продукти, що генерують доход, у партнерстві з Coinify в серпні, щоб обслуговувати інституційних клієнтів та осіб з високим рівнем достатку.

BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock и Coinbase: новые правила для Bitcoin ETF
BlackRock усовершенствует соглашение с Coinbase для ETF iShares Bitcoin Trust, улучшая процессы вывода активов. Изменения увеличивают ликвидность и доступ для институциональных инвесторов. Недавние слухи о манипуляциях отвергнуты. Армстронг подчеркнул прозрачность и соответствие регуляторным стандартам Coinbase. 🚀🔒
Просмотреть
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
Как платить налоги на доходы от криптовалюты
🔍 Обзор: Cоблюдение налогов на доходы от криптовалюты важно. Неправильные представления могут привести к проблемам с IRS. Руководство по уплате налогов в 2024 году. 📊 #налоги #криптовалюта
Просмотреть
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть