Нова криптовалютна компанія шукає можливість розширення в Обєднаних Арабських Еміратах

Нова криптовалютна компанія шукає можливість розширення в Обєднаних Арабських Еміратах

Інша криптовалютна компанія планує розширення в Інноваційному та дружньому до інновацій секторі Об`єднаних Арабських Еміратів. Спеціаліст з утримання криптовалюти шукає можливість розширення в Об`єднаних Арабських Еміратах, що є останнім учасником сектору, який бажає створити свою команду там.

Northstake отримала початкове схвалення від Дубайського регуляторного органу віртуальних активів (VARA) - перший крок у напрямку отримання ліцензії на надання послуг по віртуальним активам (VASP), повідомила компанія Blockworks.

Така ліцензія дозволить компанії, заснованій в Данії, надавати послуги з утримання криптовалюти, такі як кастодіальне стейкінг, інституційним інвесторам в еміратах. В кінцевому результаті вона прагне використовувати Об`єднані Арабські Емірати як `стратегічну базу` для вивчення варіантів розширення.

Директор Northstake Йеспер Йохансен заявив, що Об`єднані Арабські Емірати `стають глобальним лідером у віртуальних активах.` Інтерес до Дубая серед криптовалютних компаній зросла після того, як емірат створив VARA в березні 2022 року - режим, який, за словами виконавчих директорів галузі, сприяє інноваціям в сегменті.

Нашою амбіцією є сприяння росту криптоекосистеми в Об`єднаних Арабських Еміратах, використовуючи нашу експертизу та інноваційні рішення в цифрових активних інвестиціях для підтримки фінансових установ регіону та наших місцевих партнерів у створенні інноваційних цифрових активів - заявив Йохансен Blockworks.

Інституційні інвестиції - ті, що перевищують $1 мільйон вартості, - складали близько двох третин криптотранзакцій в Об`єднаних Арабських Еміратах протягом періоду з липня 2022 по червень 2023 року, згідно з звітом Chainalysis вересня.

`Це підтвердження ринкової впевненості свідчить про зусилля, які робить керівництво країни з метою надання визначеної регуляторної чіткості та встановлення країни як глобального центру криптовалют,` - сказав директор з досліджень Chainalysis Кім Грауер у заяві того часу.

Northstake - лише остання криптовалютна компанія, яка розширюється в цьому регіоні.

Криптоопікун Komainu був одним з перших, хто отримав повну ліцензію VASPв серпні - хоча багато хто прагнув надавати послуги там.

Laser Digital, криптоодиниця японського банку Nomura, отримала повну криптоліцензію від VARA Дубая цього самого місяця. M2 Exchange також отримав можливість надавати послуги з утримання та багатобічної торгівлі для мешканців Об`єднаних Арабських Еміратів приблизно в той же час.

Цей крок відбувається майже за рік після того, як Northstake зібрала близько $3 мільйонів, щоб зміцнити свої продукти стейкінгу для інституцій. Компанія, зі своєю багатоланцюжковою платформою, яка включає продукти, що генерують доход, у партнерстві з Coinify в серпні, щоб обслуговувати інституційних клієнтів та осіб з високим рівнем достатку.

Спеціальний звіт: Реакція ринків на рішення Феду
Спеціальний звіт: Реакція ринків на рішення Феду
Банк Японії залишив ставки на одному рівні, інфляція зросла, BoJ береже ставки через високу волатильність ринку. Фед ставить ставки, ринки реагують позитивно, Bitcoin немов бавовно. 🏦📈🪙
Переглянути
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути