Прогноз ціни Terra Classic: LUNC на ринку - аналіз

Прогноз ціни Terra Classic: LUNC на ринку - аналіз

Текст: Терра Класік Прогноз Ціни: Чи Подолає LUNC Поточну Консолідацію На Ринку?

Прогноз ціни Terra Classic: LUNC недавно спостерігав помітний підйом у своїй ринковій вартості, демонструючи стабільний бичачий тренд. Протягом останніх кількох тижнів криптовалюта успішно перейшла кілька рівнів опори. Ця вгору траєкторія сигналізує про укріплення довіри серед інвесторів.

На останній торговий день Терра Класік зберіг свій бичий паттерн. Проте, протягом останніх годин спостерігається легка консолідація, натякаючи на тимчасове сповільнення у підйомному імпульсі.

На даний момент ціна Terra Classic становить $0.0001402. Це представляє невелике зниження трохи більше 4% з попереднього дня, підкреслюючи внутрішню непередбачуваність ринку. Незважаючи на цей невеликий рубіж, настрій серед учасників ринку залишається в основному позитивним, багато хто має бичий перспективний погляд на найближче майбутнє.

Прогноз Ціни Terra Classic:

24-годинний обсяг торгів зазнав невеликого спаду на 2%, склавши $86,55 мільйона. З ринковою капіталізацією, що досягла $824 мільярдів, Terra Classic (LUNC) розміщується на 123-му місці за даними CoinMarketCap. Прогноз Ціни TerraClassic: Очікування Наступного Кроку

Протягом останнього тижня Terra Classic спостерігав значний впад, віддзеркалюючи зростання довіри інвесторів незважаючи на волатильність ринку. Загальний ринок криптовалют переживає помірний відхід, пристосовуючись до останніх висот. Bitcoin, лідер ринку, недавно впав нижче позначки у $70 000, тоді як Ethereum впав нижче своєї позначки у $4 000.

Місячний огляд відкриває бичачий паттерн для LUNC, показуючи зростання на 11%. Торговельні активності коливалися між $0.0001180 і $0.00024, що вказує на невелике зниження.

Технічний Аналіз Для LUNC Та Прогноз На Майбутнє

Якщо бичий тренд відновить свою силу, ціна LUNC може піднятися понад позначку у $0.00019. Таке відновлення у бичій активності може створити підґрунтя для того, щоб актив протестував рівень опори у $0.00024 і навіть продовжив своє досягнення до $0.0003.

З іншого боку, інтенсифікація поточного бичачого тренду може призвести до впаду до позначки підтримки у $0.0001. Продовження спадної тенденції може подальше депресувати ціну LUNC до нового мінімуму близько $0.00009, тестуючи нижні межі підтримки.

Токен Terra Classic демонструє помітні рухи, як відображається на щоденних технічних індикаторах. Ленти Болінджера показують виразну розбіжність, з верхньою стрічкою приблизно 0.0002172 і нижньою стрічкою приблизно 0.0001306.

Це вказує на підвищений рівень волатильності на ринку, вказуючи на потенційні можливості для інвесторів, налаштованих на коливання ринку. Прогноз Ціни Terra Classic | Джерело: Tradingview

Індекс відносної сили (RSI) в даний час складає 40.60, що свідчить про те, що актив знаходиться на нейтральному рівні. Тим часом, МАКД показує ведмеже перехреснення, оскільки лінія МАКД перетнулася знизу з лінією сигналу.

Пов`язані Статті

  • Топ-3 Альткоїни Для Покупки, Що Ймовірно Перетворять $10 В $1000 Цього Тижня
  • Відбій Ціни Рендеру, оскільки Кити Переміщують $30.8 Мільйона на Біржі
  • Аналіз Ціни Монети Shiba Inu: Підйом До $0.0001 Неминучий, Оскільки SHIB Вигоряє Яскраво?

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть