Прогноз ціни Terra Classic: LUNC на ринку - аналіз

Прогноз ціни Terra Classic: LUNC на ринку - аналіз

Текст: Терра Класік Прогноз Ціни: Чи Подолає LUNC Поточну Консолідацію На Ринку?

Прогноз ціни Terra Classic: LUNC недавно спостерігав помітний підйом у своїй ринковій вартості, демонструючи стабільний бичачий тренд. Протягом останніх кількох тижнів криптовалюта успішно перейшла кілька рівнів опори. Ця вгору траєкторія сигналізує про укріплення довіри серед інвесторів.

На останній торговий день Терра Класік зберіг свій бичий паттерн. Проте, протягом останніх годин спостерігається легка консолідація, натякаючи на тимчасове сповільнення у підйомному імпульсі.

На даний момент ціна Terra Classic становить $0.0001402. Це представляє невелике зниження трохи більше 4% з попереднього дня, підкреслюючи внутрішню непередбачуваність ринку. Незважаючи на цей невеликий рубіж, настрій серед учасників ринку залишається в основному позитивним, багато хто має бичий перспективний погляд на найближче майбутнє.

Прогноз Ціни Terra Classic:

24-годинний обсяг торгів зазнав невеликого спаду на 2%, склавши $86,55 мільйона. З ринковою капіталізацією, що досягла $824 мільярдів, Terra Classic (LUNC) розміщується на 123-му місці за даними CoinMarketCap. Прогноз Ціни TerraClassic: Очікування Наступного Кроку

Протягом останнього тижня Terra Classic спостерігав значний впад, віддзеркалюючи зростання довіри інвесторів незважаючи на волатильність ринку. Загальний ринок криптовалют переживає помірний відхід, пристосовуючись до останніх висот. Bitcoin, лідер ринку, недавно впав нижче позначки у $70 000, тоді як Ethereum впав нижче своєї позначки у $4 000.

Місячний огляд відкриває бичачий паттерн для LUNC, показуючи зростання на 11%. Торговельні активності коливалися між $0.0001180 і $0.00024, що вказує на невелике зниження.

Технічний Аналіз Для LUNC Та Прогноз На Майбутнє

Якщо бичий тренд відновить свою силу, ціна LUNC може піднятися понад позначку у $0.00019. Таке відновлення у бичій активності може створити підґрунтя для того, щоб актив протестував рівень опори у $0.00024 і навіть продовжив своє досягнення до $0.0003.

З іншого боку, інтенсифікація поточного бичачого тренду може призвести до впаду до позначки підтримки у $0.0001. Продовження спадної тенденції може подальше депресувати ціну LUNC до нового мінімуму близько $0.00009, тестуючи нижні межі підтримки.

Токен Terra Classic демонструє помітні рухи, як відображається на щоденних технічних індикаторах. Ленти Болінджера показують виразну розбіжність, з верхньою стрічкою приблизно 0.0002172 і нижньою стрічкою приблизно 0.0001306.

Це вказує на підвищений рівень волатильності на ринку, вказуючи на потенційні можливості для інвесторів, налаштованих на коливання ринку. Прогноз Ціни Terra Classic | Джерело: Tradingview

Індекс відносної сили (RSI) в даний час складає 40.60, що свідчить про те, що актив знаходиться на нейтральному рівні. Тим часом, МАКД показує ведмеже перехреснення, оскільки лінія МАКД перетнулася знизу з лінією сигналу.

Пов`язані Статті

  • Топ-3 Альткоїни Для Покупки, Що Ймовірно Перетворять $10 В $1000 Цього Тижня
  • Відбій Ціни Рендеру, оскільки Кити Переміщують $30.8 Мільйона на Біржі
  • Аналіз Ціни Монети Shiba Inu: Підйом До $0.0001 Неминучий, Оскільки SHIB Вигоряє Яскраво?

VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути