Рекордні потоки коштів: Bitcoin та Solana лідери

Рекордні потоки коштів: Bitcoin та Solana лідери

Інвестиційні продукти з криптовалютами отримали рекордні потоки коштів в розмірі $2,7 мільярда протягом минулого тижня, з лідерами потоків - Bitcoin та Solana. Продукти інвестування в Bitcoin отримали потоки в розмірі $2,63 мільярда, в той час як продукти, спрямовані на Solana, зазнали припливу в розмірі $23,6 мільйона. Ethereum продукти відзначились відтоком обсягом $2,1 мільйона.

Згідно з останнім звітом CoinShares про потоки фондів з цифрових активів, продукти інвестування в Bitcoin пережили потоки в розмірі $2,63 мільярда, тоді як продукти, спрямовані на Solana, побачили приплив в розмірі $23,6 мільйона, відстаючи від інших альткоїнів.

Також звіт зазначає, що продукти з експозицією до кількох криптовалют побачили приплив в розмірі $3,2 мільйона, в той час як продукти, спрямовані на Polkadot, зазнали припливу в розмірі $2,7 мільйона, що є вище ніж для XRP та Cardano.

Рекордні $2,7 мільярда припливів в минулому році привели загальний обсяг припливів за рік до $10,3 мільярда, що за словами фахівців `майже` приближається до рекордних $10,6 мільярда за весь 2021 рік, коли ціна Bitcoin сягнула свого піку близько $69,000.

Ціни Bitcoin зростають під впливом попиту на біржові фонди, і на даний момент вони зросли на понад 70% з початку року і досягли нового історичного максимуму вище $72,000.

Мережа Solana, яка отримала більше припливів від інших альткоїнів на минулому тижні, в останній час побачила, як її ціна досягла 22-місячного максимуму в середньому ринку криптовалют. На протязі року ціна криптовалюти зросла на вражаючі 480%.

Тільки щ ще цього року Solana зазнала значної аварії, перебуваючи в автономному режимі протягом приблизно п`яти годин, перш ніж валідатори змогли перезапустити кластер і відновити блок-продукцію. Це була перша велика аварія мережі цього року, попередня сталася в лютому 2023 року.

Ціни Solana зростають, оскільки вони відновлюються після загибелі біржі FTX, яка була важливим підтримувачем екосистеми мережі і інвестувала в ряд токенів на мережі, включаючи SOL.

Загибель вплинула на Solana відповідно, але мережа поступово відновлюється, і тепер в ній заблоковано понад $3,2 мільярда на децентралізованій фінансовій екосистемі, порівняно з $230 мільйонами на початку 2023 року.

Зображення через Pixabay.

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть