Рекордні потоки коштів: Bitcoin та Solana лідери

Рекордні потоки коштів: Bitcoin та Solana лідери

Інвестиційні продукти з криптовалютами отримали рекордні потоки коштів в розмірі $2,7 мільярда протягом минулого тижня, з лідерами потоків - Bitcoin та Solana. Продукти інвестування в Bitcoin отримали потоки в розмірі $2,63 мільярда, в той час як продукти, спрямовані на Solana, зазнали припливу в розмірі $23,6 мільйона. Ethereum продукти відзначились відтоком обсягом $2,1 мільйона.

Згідно з останнім звітом CoinShares про потоки фондів з цифрових активів, продукти інвестування в Bitcoin пережили потоки в розмірі $2,63 мільярда, тоді як продукти, спрямовані на Solana, побачили приплив в розмірі $23,6 мільйона, відстаючи від інших альткоїнів.

Також звіт зазначає, що продукти з експозицією до кількох криптовалют побачили приплив в розмірі $3,2 мільйона, в той час як продукти, спрямовані на Polkadot, зазнали припливу в розмірі $2,7 мільйона, що є вище ніж для XRP та Cardano.

Рекордні $2,7 мільярда припливів в минулому році привели загальний обсяг припливів за рік до $10,3 мільярда, що за словами фахівців `майже` приближається до рекордних $10,6 мільярда за весь 2021 рік, коли ціна Bitcoin сягнула свого піку близько $69,000.

Ціни Bitcoin зростають під впливом попиту на біржові фонди, і на даний момент вони зросли на понад 70% з початку року і досягли нового історичного максимуму вище $72,000.

Мережа Solana, яка отримала більше припливів від інших альткоїнів на минулому тижні, в останній час побачила, як її ціна досягла 22-місячного максимуму в середньому ринку криптовалют. На протязі року ціна криптовалюти зросла на вражаючі 480%.

Тільки щ ще цього року Solana зазнала значної аварії, перебуваючи в автономному режимі протягом приблизно п`яти годин, перш ніж валідатори змогли перезапустити кластер і відновити блок-продукцію. Це була перша велика аварія мережі цього року, попередня сталася в лютому 2023 року.

Ціни Solana зростають, оскільки вони відновлюються після загибелі біржі FTX, яка була важливим підтримувачем екосистеми мережі і інвестувала в ряд токенів на мережі, включаючи SOL.

Загибель вплинула на Solana відповідно, але мережа поступово відновлюється, і тепер в ній заблоковано понад $3,2 мільярда на децентралізованій фінансовій екосистемі, порівняно з $230 мільйонами на початку 2023 року.

Зображення через Pixabay.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути