Глобальні цифрові активи ETP зросли в Лютому на 55%

Глобальні цифрові активи ETP зросли в Лютому на 55%

Глобальні цифрові активи ETP стрімко зросли до $80,5 мільярда AUM, у Лютому відбулося зростання на 55%

Вивчення глобального ринку Exchange Traded Products (ETPs) показують помітний стрибок в активах під управлінням (AUM), які досягли рекордних $80,5 мільярда в Лютому.

Це представляє собою зростання на 55% порівняно з попередніми $52 мільярдами, як показала дослідницька компанія Fineqia International.

Це зростання в ETP, які включають як Exchange Traded Funds (ETFs), так і Exchange Traded Notes (ETNs) з цифровими активами в ролі базового забезпечення, випереджає зростання в 37% вартості базових криптовалют, яка досягла приблизно $2,37 трильйонів від $1,73 трильйонів.

BTC spot ETFs втікають на ринок ETP

Значний приріст в розвитку ETP в основному приписується ​​схваленню США Bitcoin (BTC) Spot ETFs, які почали торгуватися 11 січня.

Цей розвиток призвів до $7,4 мільярда чистих витоків у десять нових BTC Spot ETFs, що значно вплинуло на ринок ETP.

Grayscale Bitcoin ETF (GBTC) очолює з AUM близько $26,5 мільярда, переходячи від Trust до формату ETF, незважаючи на те, що побачив $8,9 мільярда витоків, які були компенсовані загальними $16,3 мільярда витоків в новий ETFs.

Bitcoin ETF компанії BlackRock встановив рекорд

Bitcoin ETF компанії BlackRock (IBIT) досяг $10 мільярдів в AUM протягом двох місяців до 1 березня, встановивши рекорд як найшвидший ETF, який досяг цього позначення.

Це зростання було спричинене $8 мільярдами чистих витоків та додатковим $2,3 мільярдами через зростання ціни Bitcoin, підкреслюючи вражаюче щоденне зростання AUM майже на $300 мільйонів протягом тридцяти п`яти торгових днів.

Bitcoin ETF порівняно з Gold ETFs

Порівняно, BTC Spot ETF швидко здобули популярність серед інвесторів, все більше сприймаючи їх як `цифрове золото`.

Це відрізняється від фізичного золота, ціна на яке пов`язана з резервами центральних банків та промисловим попитом.

SPDR Gold Shares (GLD), перший Gold ETF в США, знадобився більше двох років, щоб дістатися до позначки в $10 мільярдів AUM, що підкреслює швидку адопцію Bitcoin ETFs.

Акумулюється попит інституцій на Bitcoin

Генеральний директор Fineqia, Бундіп Сінгх Рангар, підкреслив зростаючий інституційний інтерес до Bitcoin, зауваживши, що `Йде інституційна гонка, і це спонукає попит`.

Цей інтерес очевидний, оскільки емітенти BTC Spot ETFs поглинають доступний обсяг Bitcoin на ринку, сприяючи зростанню цін.

Тільки у Лютому ціна BTC побачила зростання на 41,4%, значно впливаючи на AUM ETPs з BTC як базовим активом.

Ethereum та Altcoins залишаються міцними

Ефір (ETH) також відчув значне зростання, зі зростанням ціни на 46,9% в Лютому.

Так само, ETPs з ETH в ролі базового активу побачили зростання AUM на 46% до $14,0 мільярда.

ETPs, що представляють альтернативні монети, включаючи домінуючу присутність Solana (SOL), показали значне зростання, демонструючи різноманітний інтерес до продуктів інвестування в криптовалюти.

Повідомлення Глобальні цифрові активи ETP стрімко зросли до $80,5 мільярда AUM, у Лютому відбулося зростання на 55% з`явилося спочатку на Invezz

Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Ставки БоЈ оставлены без изменений после роста инфляции до 2,8%
Банк Японии оставил ставки без изменений после укрепления инфляции до 2,8%. Фед резерв понизил ставки, Bitcoin и фондовый рынок растут. Bitcoin достиг $63 000, рыночная капитализация увеличилась на 2%. 📈🇯🇵🇺🇸🪙
Просмотреть
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть