Глобальні цифрові активи ETP зросли в Лютому на 55%

Глобальні цифрові активи ETP зросли в Лютому на 55%

Глобальні цифрові активи ETP стрімко зросли до $80,5 мільярда AUM, у Лютому відбулося зростання на 55%

Вивчення глобального ринку Exchange Traded Products (ETPs) показують помітний стрибок в активах під управлінням (AUM), які досягли рекордних $80,5 мільярда в Лютому.

Це представляє собою зростання на 55% порівняно з попередніми $52 мільярдами, як показала дослідницька компанія Fineqia International.

Це зростання в ETP, які включають як Exchange Traded Funds (ETFs), так і Exchange Traded Notes (ETNs) з цифровими активами в ролі базового забезпечення, випереджає зростання в 37% вартості базових криптовалют, яка досягла приблизно $2,37 трильйонів від $1,73 трильйонів.

BTC spot ETFs втікають на ринок ETP

Значний приріст в розвитку ETP в основному приписується ​​схваленню США Bitcoin (BTC) Spot ETFs, які почали торгуватися 11 січня.

Цей розвиток призвів до $7,4 мільярда чистих витоків у десять нових BTC Spot ETFs, що значно вплинуло на ринок ETP.

Grayscale Bitcoin ETF (GBTC) очолює з AUM близько $26,5 мільярда, переходячи від Trust до формату ETF, незважаючи на те, що побачив $8,9 мільярда витоків, які були компенсовані загальними $16,3 мільярда витоків в новий ETFs.

Bitcoin ETF компанії BlackRock встановив рекорд

Bitcoin ETF компанії BlackRock (IBIT) досяг $10 мільярдів в AUM протягом двох місяців до 1 березня, встановивши рекорд як найшвидший ETF, який досяг цього позначення.

Це зростання було спричинене $8 мільярдами чистих витоків та додатковим $2,3 мільярдами через зростання ціни Bitcoin, підкреслюючи вражаюче щоденне зростання AUM майже на $300 мільйонів протягом тридцяти п`яти торгових днів.

Bitcoin ETF порівняно з Gold ETFs

Порівняно, BTC Spot ETF швидко здобули популярність серед інвесторів, все більше сприймаючи їх як `цифрове золото`.

Це відрізняється від фізичного золота, ціна на яке пов`язана з резервами центральних банків та промисловим попитом.

SPDR Gold Shares (GLD), перший Gold ETF в США, знадобився більше двох років, щоб дістатися до позначки в $10 мільярдів AUM, що підкреслює швидку адопцію Bitcoin ETFs.

Акумулюється попит інституцій на Bitcoin

Генеральний директор Fineqia, Бундіп Сінгх Рангар, підкреслив зростаючий інституційний інтерес до Bitcoin, зауваживши, що `Йде інституційна гонка, і це спонукає попит`.

Цей інтерес очевидний, оскільки емітенти BTC Spot ETFs поглинають доступний обсяг Bitcoin на ринку, сприяючи зростанню цін.

Тільки у Лютому ціна BTC побачила зростання на 41,4%, значно впливаючи на AUM ETPs з BTC як базовим активом.

Ethereum та Altcoins залишаються міцними

Ефір (ETH) також відчув значне зростання, зі зростанням ціни на 46,9% в Лютому.

Так само, ETPs з ETH в ролі базового активу побачили зростання AUM на 46% до $14,0 мільярда.

ETPs, що представляють альтернативні монети, включаючи домінуючу присутність Solana (SOL), показали значне зростання, демонструючи різноманітний інтерес до продуктів інвестування в криптовалюти.

Повідомлення Глобальні цифрові активи ETP стрімко зросли до $80,5 мільярда AUM, у Лютому відбулося зростання на 55% з`явилося спочатку на Invezz

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути