Збільшення волатильності на криптовалютних ринках перед закінченням опціонів

Збільшення волатильності на криптовалютних ринках перед закінченням опціонів

Криптовалютні ринки очікують збільшення волатильності, оскільки майже $1,6 мільярда вартості опціонів на Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) закінчується сьогодні.

Ця подія співпадає з недавньою рішенням Федеральної резервної системи знизити процентні ставки на 50 базисних пунктів. Рішення Феду сприяє ралі крипторинку напередодні великого закінчення опціонів.

За даними Deribit, 20 037 контрактів на опціони на Bitcoin на суму приблизно $1,26 мільярда закінчаться 20 вересня. Ці контракти мають відношення між купівлею та продажею в розмірі 0,85 та максимальну точку болю в $58 500.

Так само ринок опціонів Ethereum готується до закінчення з 125 046 контрактами на загальну суму $308,16 мільйона. Сьогодні закінчується Ethereum контракти мають відношення між купівлею та продажею в розмірі 0,65, з максимальною точкою болю в $2 350.

У торгівлі опціонів максимальна точка болю вказує на рівень ціни, при якому власники опціонів зазнали б найбільших втрат. Це в основному рівень ціни, при якому найбільша кількість опціонів (як купівля, так і продаж) закінчується безцінними, завдаючи максимальну фінансову `біль` трейдерам.

Аналіз Greeks.live недавно розкрив вплив рішення Феду знизити ставки на сьогодні закінчуються крипторинкові опціони. Аналітики зауважили, що рух Феду був попередньо очікуваний та узгоджувався з макроекономічними прогнозами.

BeInCrypto повідомив, що цьотижневе зниження ставки позитивно вплинуло на крипториноку. Після рішення Bitcoin стрімко зросла з рівня $59 000, щоб перевищити межу в $63 500.

Так само Ethereum також зазнала значного зростання протягом періоду. Дані показали, що ETH різко піднялася з $2 293 до рівня $2 482.

Проте обидва активи зараз стабілізувалися. На момент написання, Bitcoin та Ethereum торгуються в розмірі $62 890 і $2 450 відповідно.

Незважаючи на позитивний настрій, трейдерам радять залишатися обережними. Історично закінчення опціонів часто веде до короткострокової нестабільності на ринку. Наступні декілька днів будуть ключовими для визначення, чи можуть Bitcoin та Ethereum утримати свої позитивні тенденції, чи період корекції є неминучим.

Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
📈 Bitcoin досягає $64K! TAO & WIF серед лідерів зростання. Оптимізм на ринку, BTC, ETH, SOL у зеленому. XRP відступив.
Переглянути
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Експерти прогнозують, що XRP може досягти $5 до 2025 року, якщо ціни на BTC зростуть. Інвестори очікують потенційне зростання ціни XRP на 412% - 754%. 🚀
Переглянути
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Учора Celestia запустила Mainnet, що призвело до зростання ціни токена TIA на 21%. Оновлення Lemongrass покращило продуктивність та збільшило інтерес інвесторів. Прогнози для TIA неоднозначні. 🚀📈 #Celestia #TIA #криптовалюта
Переглянути
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
📉 Крипто аналітик Каутс відзначає спад Бикового Ринку на EWI на 55%. Альткоїни підвищуються, але ціна BTC не висока. Щоб відновити биковий ринок, індикатор повинен досягти 45%. 📊 #крипто #аналітика
Переглянути